multilevel menu

Jumaat, 13 Disember 2013

Premium Beautiful : Bengkung Untuk Berpantang


Wanita pasti akan alami zaman bujang, kahwin, mengandung dan bersalin...Yang bersalin itu lah zaman yang paling dinantikan pada setiap pasangan yang berkahwin...Inilah dinamakan kitaran hidup perempuan yang lengkap..Congrates!! Jadi lepas bersalin ini you all semua CONFIRM tahu kita mesti berbengkung. Betul? Kenapa?? 

1) Untuk mempercepatkan proses pengecutan rahim
2) Untuk memecahkan angin lendir bertoksik
3) Menggalakkan postur badan yang baik
4) Membantu mengempiskan perut dan kawasan berlemak
5) Mengembalikan bentuk badan dengan cepat


Bengkung Tradisional

Ini lah bengkung tradisional yang aisyah gunakan semasa berpantang anak pertama dahulu...Memang kalau nak pakai bengkung ini mesti perlu bantuan orang lain sebab tali bengkung ini memang panjang...Sebab kalau nak pakai sendiri memang terkial-kial lah jawabnya..

Semakin panjang bengkung melilit badan kita,semakin bagus. Tapi, sedikit sukar bengkung tradisional ini berbanding korang pakai PREMIUM BEAUTIFUL..Dengan PREMIUM BEAUTIFUL CONFIRM2 COVER SELURUH TUBUH YOU.MEANS?? Lagiiii bagus!! Senang, tak perlu tali lilit2..

Bengkung tradisional ini hanya cover bahagian bawah dada hingga bawah punggung.

 

PREMIUM BEAUTIFUL 

Premium Beautiful ini boleh cover seluruh tubuh badan semasa berpantang...Semasa berpantang menggunakan Premium Beautiful badan memang rasa sedap sangat-sangat dengan tindakbalas FIR yang ada pada korset ini...Lemak-lemak yang berlebihan cepat betul terbakar kalau menggunakan Premium Beautiful ini semasa pantang...Dan korang bukan setakat waktu berpantang saja boleh berusaha untuk mendapatkan shape balik, apabila anda dah naik kerja pun still boleh berbengkung..PREMIUM BEAUTIFUL ini senang cakap merangkap pakaian dalaman kita..Jadi, pakai jelah hari-hari..Easy as that kan?

KURUS? You dah dapat.
SELULIT? Bebas!
GELEBER? Juga bebas!!
SIHAT ORGAN DALAMAN? Yes. Dapat !
MANTAP? Yes !

JIMAT TAK?? Anda BELI SEKALI dan ianya bantu anda dari anda ANAK DARA SAMPAI LAH BERANAK 1,2,4 dan SAMPAI YOU TUA !


Rasa rugi labur duit untuk Premium Beautiful? Anda perlu rasa rugi jika penyakit-penyakit yang bahaya itu datang pada anda dan duit tak dapat gantikan kesihatan 

Aisyah Zazuri
012-6529206

Tiada ulasan:

Catat Ulasan