multilevel menu

Selasa, 17 Disember 2013

Konvokesyen Politeknik Ibrahim Sultan

Memang meriah sungguh sambutan konvokesyen di sini selama tiga hari berturut-turut..Macam-macam aktiviti yang dijalankan...So aisyah salah sorang lah yang memeriahkan suasana konvokesyen ini..hihihi

Ini salah satu tempat yang my husband suka kunjungi...Siang dah pergi , malam pun nak ajak pergi sekali lagi..Sebab my husband ini selalu tengok kat tv orang main golf macam senang je..Sekali dia dh try sendiri berpeluh-peluh nak pukul bola tu...Tapi masa dia try aisyah tak sempat nak ambil gambarnya..Xpe next year kali ada aisyah akan upload dalam blog ini..

Sebelah malam pula my husband dan anak teruna aisyah ini pergi menyaksikan pertunjukkan kuda pula...Nak naik takut so ambil gambar tepi kuda pun jadi lah..

Singgah booth airsoft test pegang rifle. Ini pun salah satu permainan sukan yang my husband gemari juga.
Dah melawat semua booth yang disediakan di sini kami pun menyaksikan kumpulan nasyid yang begitu popular di Malaysia..Kumpulan nasyid Hijjaz yang dianggotai 4 orang...lagu yang dibawa semalam memang semuanya best-best belaka. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan