multilevel menu

Khamis, 12 Disember 2013

Kenapa Premium Beautiful Mahal?


Hari ini aisyah menerima satu message dari customer " Aisyah, husband akak tak izinkanlah beli korset Premium Beautiful" …die kata baik simpan duit tu…membazir beli korset mahal-mahal… tak apalah tak kurus dan cantik pun"

Susah juga kes macam ni... nak cakap macam mana ye…
Memang betul, kalau simpan duit sekarang, memang duit tu akan beranak pinak,  memang bagus pun tabiat menabung tu..tapi macam ini lah...bergantung kepada sebab u all nak pakai korset ni juga...

1) Kalau dah bergelut dengan sakit period pain berbelas tahun macam Aisyah
2) Kalau dah very low self esteem, gara-gara alignment badan dah lari and sedih tengok badan sendiri flabby
3) Kalau dah lama try nak conceive tapi belum ada rezeki, sebab hormone tak stable, or period tak teratur or ada masalah keputihan
4) Kalau susah sangat nak jaga portion makan - asyik nak melantak and you need a way untuk curb the urge untuk makan terlebih
5) Kalau rimas tengok stretchmark lepas bersalin yang berselirat warna merah-merah macam lingkaran nyamuk
6) Kalau nak tambah metabolisma badan dan lancarkan perdaran darah, sekaligus mengurangkan risiko kanser rahim dan payudara

Tidak perlulah sayang sangat duit tu…. And for your information, pakai corset ini sangatlah jimat, sebab dia boleh tahan bertahun-tahun!
Ada customer Aisyah pernah jumpa, pakai hari-hari corset Premium Beautiful for 10 years!
Tali tak bergulung or longgar, kalo koyak or hook tercabut boleh hantar repair FOC and also paling best benefit kesihatan tu...
Tidak ada  bandingnya invest untuk pakaian dalam yang good quality and boleh pakai bertahun-tahun, and boleh bantu hilangkan endometriosis , cyst and kurangkan period pain kan?
Siapa yang pernah rasa sakit period pain tu, mesti tahu macam mana...

Badan kita nak pakai lama, memang lah lumrah kalau flabby sikit , naik berat sikit, tapi kita kalau boleh nak elak dari penyakit-penyakit kronik jugak!
Bayangkan kalau dari sekarang kita tak jaga kesihatan, overweight, kesannya kita akan rasa 10 tahun dari sekarang…
Nak ke menyusahkan anak-anak masa tu kalau kita sakit?

Lagi satu, Premium Beautiful pun nickname dia "Korset Abang Sayang", so confirm para husband pun akan dapat rasa benefitnya...
Disamping betulkan kedudukan rahim, die akan bantu kecut dan ketatkan mana yang longgar juga…
a healthy person inside out, is a better mother and parent

yang mana para isteri yang bergantung pada suami nak belikan korset, maybe boleh betul-betul duduk berbincang…. And bile dah beli tu make sure lah pakai consistently, jangan pulak simpan n pakai masa kenduri jer…kalo I jadi hasben korang I pun marah hahahah

Pada yang pakai duit sendiri - hmmm seriously kalo I personally, I akan just tanya my husband is there any urgent matters financially yang kita nak kena settlekan dengan bajet I nak beli korset ni…
Kalo takde pressing matters, just go ahead…
Memang betul kena consult suami on any major issues especially financial kan… but still we know what is important for our own wellbeing
Balik-balik bergantung kepada nawaitu kita nak beli juga…
Kalau kita beli handbag ke, kasut ke, ada tak kita consult husband? Kalo husband nak beli sport rim ke, nak tukar accessories kereta ke, ada tak die consult kita?
Maybe ada certain women do, but I think most of us tahu what we really need and what we don't…
kalo kira-kira, beli bra + panties biasa pun bajet setahun kita lebih dari RM1,000

Hopefully dapat menjawab keraguan bakal-bakal customers kat luar sana...
Aisyah bukan nak hardsell, but a lot of people have benefited from this magical corset Premium Beautiful
nama pun dah 20 years in the market…ada customer yang tak buat bisness pun, puas hati dengan benefit kesihatan Premium Beautiful sampai promote satu family semua beli corset ni..
Nak kata mahal sangat pun, ada lagi korset in the market yang lagi mahal…

Kita ada a few payment plans to suit your budget, so don't worry kalau ada yang nak pakai Premium Beautiful tapi tak boleh nak bayar lump sum selepuk camtu ye…
we will consult based on your cashflow
Pada yang betul-betul nak JIMAT, ambil peluang sekarang sebab kita ada promo RM225 CASH REBATE

Aisyah 012-6529206 for FREE FITTING & CONSULTATION
 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan