multilevel menu

Rabu, 25 Disember 2013

Herba Maharani : Testimoni Merapatkan Miss 'V'

Setiap wanita dalam hidupnya akan mengalami masalah dengan vagina yang menjadi longgar. Penyebab utamanya adalah proses melahirkan dan penuaan (usia). Bolehke vagina yang sudah longgar dirapatkan kembali?
Melahirkan, usia dan terlalu sering berhubungan seksual adalah faktor utama yang menyebabkan longgarnya vagina wanita. Namun karana sifatnya yang elastis, vagina wanita boleh kembali dirapatkan dengan Herba Maharani.

Ini testimoni real dari luahan customer ini yang telah mengamalkan Herba Maharani sehingga doktor sukar untuk memasukkan alat IUD ke dalam vagina beliau...kalau beliau tidak pasang perisai mahu setahun satu keluar anaknya...hhihi...Mahu tak dah ketat macam anak dara, cik abang pun menjadi geram sokmo...


FUNGSI MAHARANI

1. Menjaga kesihatan wanita – mengawal atur kitaran haid dan keseimbangan hormon, melegakan senggugut, mencegah jangkitn kulat dan fungus, mengatasi masalah keputihan, menghentikan pendarahan, membantu melegakan sakit pinggang dan melegakan migrain, melegakan sindrom menopaus dan mengurangkan masalah perpeluhan malam.
2. Memulih dan menyegarkan tubuh – meningkatkan sistem imunisasi badan, membantu menyingkirkan toksin, menambah daya penyesuaian tubuh terhadap persekitaran, menyuburkan badan dengan menambah sel darah merah & putih serta platlet. Juga menguatkan dan melindungi fungsi hati. Dapat menseimbangkan Yin, anti inflamasi dan mencegah insomnia.
3. Membantu meningkatkan kesuburan – meningkatkan peredaran darah, mengembalikan keinginan seks, menguatkan otot-otot rahim/organ peranakan, memperbaiki stamina, menguatkan kaki dan badan yang lemah.
4. Awet muda – menyelesaikan masalah muka pucat, meningkatkan peredaran darah, melambatkan masalah menopaus, sistem organ dapat berfungsi dengan lebih baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan), menegang dan memberi keanjalan kepada kulit (payudara, ovari, kawasan perut dan pinggul selepas bersalin).

Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan