multilevel menu

Rabu, 25 Disember 2013

Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat : Sakit Pinggang Akibat Kemalangan

Rasa macam dah lama tak update blog ini...Alhamdulillah baru hari ini dapat berkongsi tentang testimoni salah seorang yang mengalami sakit pinggang akibat kemalangan yang beliau alami..
Nampak dengan mata kasar macam selimut biasa sahajakan..Tapi itulah keajaiban cahaya matahari pagi yang disuntik dalam selimut ini..dianugerahkan Allah yang kita tidak tahu sebelum ini rahsianya untuk kesihatan kita..terapi semasa tido...kadang-kadang memang tak masuk akal baring atas tilam Biovelocity Sleep Mate ini boleh menyembuhkan orang lumpuh sembuh, orang gout tak merungut sakit dah, orang slip disc tak menahan sakit apabila melakukan aktiviti harian, orang lelah tak perlu inhaler, orang migraine tak perlu hantuk kepala pada dinding dah dan macam-macam lagi la...


Ini testimoni benar..beliau ini mengalami kemlangan yang amat teruk..kalau kita tengok pada gambar kereta beliau yang terbalik itu memang boleh dikatakan tiada harapan untuk berjalan semula...Walaupun tempoh kemlangan ini beliau mengalami sakit tulang belakang yang amat kronik..Tapi kuasa Allah dgn ikhtiar terapi Biovelocity Sleep Mate (selimut dhuha) ni dia dapat berjalan kembali dan sihat walafiat sekarang...

Empat Kelebihan Utama Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat:

1. Anti Radiasi – Menghasilkan cas ion yang boleh menutrealkan Medan Electro Magnet (EMFs) yang berbahaya kepada manusia. Elemen penyebab kanser ini dihasilkan oleh pelbagai alat eletronik yang digunakan dalam kehidupan seharian kita.

2. Meningkatkan Metabolisma – Penggunaan Bio Velocity Sleep Mate pada waktu tidur adalah bersamaan dengan 1/3 manfaat yang anda boleh dapat semasa membuat senaman.

3. Menguatkan Sistem Imunisasi Badan – Kebaikan imunisasi yang sihat ialah badan manusia mampu membaik pulih dengan sendirinya lebih cepat. Ini membolehkan badan manusia melawan pelbagai penyakit tanpa perlu bergantung pada medium lain seperti ubat-ubatan.

4. Mempercepat Penyerapan Nutrien – Menggalakkan pengaliran darah dalam badan dan meningkatkan kadar oksigen dalam darah. Dengan itu nutrien akan lebih mudah diserap dan keupayaan penyembuhan sel akan turut meningkat.Berminat untuk dapatkan BVSM nih?


Ingin rasai kehebatan tenaga dari Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini???
Boleh contact aisyah dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)

Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Zaimah Wahid
Selangor/Negeri Sembilan
011-12859612

Hazwani
Kelantan
019-9599622

Suhada Zainudin
Kluang / Perak
013-6391612


Azura Kamis
Segamat
010-288145

Diana Dee
Melaka / Selangor
017-6137513

Silawati Zulkifli
Terengganu / Kelantan
019-4379428

Nurul
Selangor
018-2414538


Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan