multilevel menu

Jumaat, 27 Disember 2013

BBplus Collagen : Testimoni Diri Sendiri

Kali ini aisyah nak share testimoni BBplus Collagen yang memberi kesan yang positif pada diri aisyah sendiri...Sebelum ini aisyah mengalami masalah kulit yang berminyak dan berjerawat..Apabila kulit wajah kita mudah berminyak ini salah satu faktor jerawat mudah tumbuh..Kulit wajah aisyah ini memang jenis sensitif tak boleh terdedah dengan habuk, panas, salah guna pencuci muka @ krim pun boleh menyebabkan aisyah tumbuh jerawat..
Kita sebagai wanita mesti rasa kurang selesa, risau dan tidak mahu berdepan dengan orang ramai disebabkan kulit yang berjerawat dan berminyak..Dulu aisyah siap pergi buat treatment muka sebulan sekali untuk menghilangkan jerawat pada muka ini...Tapi u all faham-faham lah sekali treatment muka dah kena berapa...itu sebulan sekali je, belum lagi beli produk krim malam lain krim siang lain..nak cantik punya pasal berhabis duit pun x kisah itu lah hakikat sebagai wanita..Sebab tidak mahu ditegur dengan kekasih tentang jerawat pada muka ini..
Ini lah perbezaan pada wajah aisyah setelah mengamalkan BBplus Collagen secara konsisten...Perubahan pada wajah yang cukup positif dan memberi keyakinan dalam diri untuk berhadapan dengan orang rami...nak selfie dan post kat facebook dan istagram pun dah kisah...Sekarang aisyah nak keluar pergi ke mana-mana pun x perlu nak tepek mekap tebal-tebal untuk menutup jerawat pada muka.

Fungsi Bbplus Collagen.
1) Menghasilkan asid amino penting seperti :
: lysin,prolin dan glysin yang secara khusus diperlukan oleh tubuh untuk membina struktur tisu
2) Penyokong, dan untuk mengawal fungsi sel.
: hydroxyprolin- memberi kekuatan dan keanjalan pada tisu penyokong dan tulang glisin           
 3) Melembapan kulit.
alanin, prolin
: asparagin -menstabilkan struktur,melembap, menegang dan menganjalkan kulit lantas          
  4) Mengekalkan kulit cantik serta menghalang penuaan.
: arginin – memudahkan tidur nyenyak, menghasilkan pola tidur
5) Mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik.
6) Melindungi tulang rawan pada sendi daripada enzim dan kerosakan oksidatif
7) Menegang,menganjal dan melembapkan kulit.
8) Menampung air dalam tubuh.
9) Meningkatkan penyerapan kalsium.
10) Menguatkan salur darah dan melancarkan pengaliran darah di bawah lapisan kulit
11) Meningkatkan isyarat induksi & menghasilkan kualiti rambut dan kuku yang baik
Jadi, bila kita ambil BB Plus Collagen, dapat menegang,menganjal dan melembapkan kulit. dan benefits yang lain juga seperti kat atas. Tapi Aisyah minum sebab nak kulit yang lebih glowing..:)
Ini lah luahan seorang suami yang melihat wajah isteri semakin berseri-seri sekarang...Rasa dalam jiwa berbunga-bunga selalu mendengar statement yang jujur dan ikhlas dari seorang suami..Memang dulu semasa muka aisyah mengalami jerawat yang teruk suami tidak pernah tegur pun tapi kita sebagai wanita jangan ambil mudah sangat..Pandai-pandai lah kita cari solution dengan masalah yang kita alami untuk kebahagiaan rumahtangga..Lagi-lagi zaman sekarang ramai wanita yang cun-cun di luar sana..Perlu ambil langkah berjaga-jaga untuk mengikat dan menambat hati si suami.
 
BB Plus Collagen ini sangat sedap berperisa BERRY…(senang nak faham rasanya macam minum RIBENA)…masam2 manis gitu….. 
Ia dihasilkan daripada collagen ikan terhidrolisis datipada laut dalam. Terdapat ekstrak biji anggur, vitamin-C, Apple Fiber serta Russel juice powder di dalam BB Plus Collagen dan ia sesuai diambil oleh pengidap kencing manis kerana kandungan gula ringkas (Inulin, Isomaltulos & sukrosa) tidak akan meningkatkan kadar kandungan gula dalam darah. 

*Siapa yang sesuai mengambil BB Plus Collagen???

BB Plus Collagen sesuai diambil oleh semua golongan lelaki dan wanita
Harga: RM180/box
1 box = 20 sachets
Cara minum: Campurkan 1 sachet ke dalam air (NO HOT WATER!). Kacau or better yet, shake, shake, shake dan minum. Recommend minum sebelum makan atau sebelum tidur.
Untuk best price dan offer, boleh contact Aisyah.
012-6529206
0143389190
 
 
 
 
 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan