multilevel menu

Khamis, 14 November 2013

Premium Beautiful : Penyelesaian Bengkak Susu & Sakit Urat



Assalamualaikum semua. Aisyah sangat-sangatlah teruja bila dapat khabar gembira daripada salah seorang pengguna KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ini yang juga mentor aisyah sendiri. Gembira, teruja, simpati tetapi bersyukur sebab masalah yang beliau alami dapat diatasi dalam masa SINGKAT dan CEPAT.
Anda baca sendiri coretan yang Aisyah dapat daripada beliau sendiri.

"Ini akak nak bagi testimonial untuk diri sendri..dan pengalaman akak ini perlu anda share..mungkin ada kawan kita di luar sana yang ada nasib yang sama seperti akak..

Setelah 4 hari bersalin akak memang tak boleh "direct breast feed" baby faris....doktor minta susu dari akak..power of susu ibu sangat hebat...terima kasih hospital Ampang memang support fully breast feed.

Hari ketiga akak cuba urut dengan bantuan nurse untuk stimulate susu itu..perah guna tangan dan pam juga..pada malam itu hanya keluar 3 titik sahaja..tetapi nurse tetap ambil suapkan pada baby faris..dia cakap Allah dah cipta kolestrum dari susu ibu terbaik untuk baby...menghalang kuman itu yang tak baik dalam tubuh baby diawal kelahiran dia ni...walaupun 3 titik khasiat dia hanya Allah sahaja tahu.
Doktor nasihat tetap pam..sebab baby tak boleh nak hisap direct...fokus susu pasti akan banyak walaupun berjam-jam akak pam hanya keluar setitik dua titik sahaja...malam ketiga tu akak pam sehingga 2 jam..hanya 3 4 titik juga keluar..sampai naik kebas urat belakang pinggang sebab kita baru lepas bersalin kan..tapi kasih ibu untuk anak mengatasi sakit tu...
Akak pam tiada jemu..buat power pumping sepuluh minit sekali sehingga satu jam..dan rest sejam buat lagi..hingga tak tidur untuk hantar ke otak bahaya akak nak susu..supply and demand...

Hari keempat breast akak mula bengkak yang amat..sakitnya hanya Allah sahaja tahu...kita nak bagi baby tak boleh...walaupun akak pam..keluar susu..bengkak dia tak hilang..ngilu dia macam orang tores-tores dengan pisau..panas..mula nak demam..sampai akak nak sesak nafas..terketar-ketar..akak ambil air suam..tuam dengan tuala panas macam biasa akak buat yang anak dulu-dulu..ni lagi teruk bengkaknya..sakitnya....
Lepas tuam bengkak hilang sikit...tapi sakit tetap ada berdenyut denyut..walaupun akak pam ada keluar susu dapat 4oz..tapi sakit tetap ada hingga kat belakang dan pinggang..sakit bersalin lagi..kaki tangan semua kebas sebab tak cukup rest ulang alik tengok baby faris kat Nicu..
Dalam keadaan sakit terketar-ketar..sampai sahaja rumah akak terus capai KORSET PREMIUM BEAUTIFUL akak pakai 1 set..alhamdullilah akak boleh pakai saiz girdle 76..bekung 70..4 hari bsalin!!..tapi bra akak ambil saiz akak dulu-dulu 95C nak besar sikit lilitan sebab akk nak pam..dan tak mahu ketat sebab tengah bengkak dan sakit..
Ya Allah ajaibnya KORSET PREMIUM BEAUTIFUL kita ini..akAk pakai jer dalam 15minit hilang sakit pinggang...breast akak berdenyut-denyut hilang serta merta sakit tu..breast jadi lembut dan akak pam lepas tu dah tak sakit dapat 6 oz!!...

Pagi ini hari kelima..akak segar badan...breast dah tak sakit...susu makin bertambah..alhamdullilah..disamping tu akak tidur balut BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM) sama..berpeluh-peluh akak..segar sangat tak payah nak bersauna dan bertungku, maklumlah nak cari tungku mana Kuala Lumpur ni..nak urut pun tak tahu tukang urut mana..tapi alhamdullilah KORSET PREMIUM BEAUTIFUL  dan BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM) sangat membantu ibu dalam pantang..nak-nak kes macam akak ni...."

Kenapa ibu-ibu hamil perlu bersiap sedia dengan set  KORSET PREMIUM BEAUTIFUL  dan BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM) anda...sangat-sangat membantu...sakit bengkak susu dan sakit urat lepas bersalin hanya Allah sahaja tahu sakitnya....KORSET PREMIUM BEAUTIFUL   memang terbaikkkkkkkk!!!
 
Aisyah Zazuri
012-6529206

Tiada ulasan:

Catat Ulasan