multilevel menu

Jumaat, 22 November 2013

Khasiat Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak

Hari ini aisyah nak sharing serba sedikit info tentang khasiat Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak, ramai yang tertanya-tanya macam mana sabun ini boleh mengatasi masalah kulit-kulit yang sensitif dan ketiak hitam jadi putih..


Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak ini mengandungi tujuh ramuan istimewa yang memberi maanfaat pad kulit kita iaitu Garam Buluh, Ekstrak Liquorice, Vitamin E, Aloe Vera, Pheno SFE, Minyak Tea Tree dan Gliserin. Setiap tujuh ramuan istimewa ini ada fungsinya yang tersendiri.

Garam Buluh berfungsi anti-bakteria, anti-alergi dan anti-keradangan. Ia juga kaya dengan sumber mineral dan antioksidan untuk kulit.

Ekstrak Liquorice berfungsi mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam serta mencerahkan pigmentasi kulit.

Vitamin E berfungsi menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. Ia juga bertindak sebagai antioksidan dan anti-penuaan.

Aloe Vera berfungsi menyembuhkan dan merangsang pembahruan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Pheno SFE berfungsi memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda dalam masa yang lebih lama. Ia juga terkenal dengan antioksidan  dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit.

Minyak Tea Tree berfungsi sebagai anti-kulat dan anti-bakteria.

Gliserin berfungsi tidak mengeringkan kulit malah ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit dan merupakan pelembap kulit yang terbaik.Khasiat Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak ini boleh merawat kulit yang bermasalah seperti parut pada muka & badan, badan berdaki, eczema, kulit sensitif, jerawat pada badan dan muka, ruam-ruam kegatalan, bau badan, jeragat, leher dan celeh badan yang hitam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan