multilevel menu

Isnin, 21 Oktober 2013

Kelebihan Short Bra Premium Beautiful

Kelebihan Bra Biasa.
Bra Biasa yg terdapat dipasaran mempunyai warna warni dan membuatkan kita sendiri tertarik ingin membelinya tapi adakah kita tahu kebaikan yang ada pada bra ini..???

Tali bra biasa ini cepat longgar dan tidak dapat menampung payudara yang besar. Apabila bra yang kita gunakan ini kurang selesa secara tidak langsung pembentukan posture badan kita menjadi kurang menarik..
Ini salah satu punca kita kerap sakit tulang belakang disebabkan bra yang tiada tindakbalas pada kesihatan kita..
Bra biasa cepat mudah rosak lebih-lebih lagi pada pengguna yang gemar memakai bra yg ada penampung besi dibahagian cupnya...Sehingga tidak menyedari besinya terkeluar dan berkarat..
Inilah punca mengundang KANSER PAYUDARA tanpa kita sedari.

Apa Keistimewaan Short Bra Premium Beautiful???





1) Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara
2) Tiga keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
3) Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
4) Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
5) Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
6) Bentuk 'U' yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
7) Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
9) Pada dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
10) Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product

Bagi ibu-ibu yang baru melahirkan anak memang amat sesuai menggunakan short bra ini kerana ia melancarkan pengaliran dan membanyakkan air susu kita..Anda jangan risau, apabila kita menggunakan short bra secara tidak langsung, mengurangkan bengkak susu yang kita alami.

Biar kita mencegah dari sekarang sebelum terlambat..Hargailah aset kita yang amat bernilai ini.

Aisyah Zazuri 
012-6529206






Sabtu, 19 Oktober 2013

Apa Fungsi Biovelocity Sleep Mate @ Selimut Dhuha



Fungsi Biovelocity Sleep Mate @ Selimut Dhuha  adalah satu rawatan alternatif utk memulihkan keseimbangan & kesihatan secara mudah dgn kuasa penyembuhan berasaskan semburan garam buluh & sumber tenaga matahari pada waktu dhuha dalam kain pelapik Biovelocity Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat utk memenuhi keperluan individu. Biovelocity Sleep Mate membantu memperbaiki frekuensi (gelombang) yg tdk harmoni, meneutralkan gelombang merbahaya akibat radiasi (dari pelbagai alatan elektrik & elektronik) sambil menguatkan gelombang positif yg membentuk aura yg sihat dlm organisma tubuh badan manusia. Dengan penggunaan berterusan, ia dpt mempengaruhi aliran tenaga positif, menyihatkan badan dgn mencapai tahap kesihatan optima, mengimbangkan seterusnya meningkatkan keseluruhan aktiviti badan & minda kita secara menyeluruh. Apabila bangun dr tidur, tubuh akan merasa lebih cergas & bertenaga. Dengan penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat menyeluruh kpd badan utk mengekalkan kesihatan, meningkatkan sistem imun tubuh badan dan seterusnya meningkatkan kualiti hidup tanpa terlalu bergantung kepada ubat-ubatan hospital semata-mata.

Keistimewaan :
1. Meningkatkan metabolisme
2. Mengaktifkan fungsi2 sel tubuh badan
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan sistem pertahanan badan &   memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan & stress
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki & mengaktifkan    sel tubuh badan
8. Bersemangat & bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semulajadi
10. Mengimbangi & mengharmonikan fungsi2 fizikal
11. Melegakan kepenatan & kesakitan
12. Merangsang & menyelaras sistem saraf autonomik tubuh badan
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yg sihat & berkualiti

Manfaat :
Melegakan sakit kepala, senggugut akibat haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong melegakan ketegangan leher & melegakan rasa kebas.

Cara penjagaan :

Biovelocity Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yg berorganik utk mencuci dgn tangan secara lembut & keringkan di bawah matahari (7 pagi - 11 pagi sahaja). Dicadangkan cuci di kawasan yg terkena kotoran sahaja.

Cara penggunaan :
Buka & letakkan Biovelocity Sleep Mate  di atas tilam. Letakkan empat tali elastik di setiap sudut tilam. Boleh juga diletak di bawah cadar. Kuasa masih boleh dirasai walaupun jarak Biovelocity Sleep Mate adalah dalam 3 kaki.
 

Khamis, 10 Oktober 2013

Seminar Power Sales Bersama Jutawan Offline CDM Azlan Deraman & Jutawan Internet Dr. Irfan Khairi

Seminar ini dihadiri dengan 600orang usahawan yang majoritinya di kalangan bumiputra..Memang cukup-cukup menerujakan aisyah sebab masing-masing merebut peluang mendengar dua orang speaker yang cukup hebat di hujung minggu..

MC yang bertugas pada hari tersebut sungguh menceriakan kami semua...Tiada langsung perasaan bosan semasa berada di seminar power sales itu...malah rasa begitu pantas masa berlalu..

Beruntung yang tidak boleh aisyah ucapkan dengan kata-kata apabila banyak ilmu yang dikongsikan oleh jutawan internet no 1 Dr Irfan Khairi dan multimillionaire CDM Azlan Deraman yang merupakan pakar strategi pada Top Leaders Circle ni berkongsi ilmu dan pengalaman mereka sampai masing-masing tidak berganjak dari tempat duduk sehingga waktu rehat.

Balik dari seminar power sales ini masing-masing terus aplikasi ilmu yang diperolehi.
Inilah peserta-peserta seramai 600orang yang menyertai seminar ini yang cukup hebat bersama Jutawan Offline dan Jutawan Internet.


Terima kasih buat dua Jutawan yang cukup hebat dan tidak lokek ilmu .
Dr Irfan Khairi dan CDM Azalan Deraman.
Semoga ilmu yang anda berdua berikan ini memberi manfaat dalam mengunakan sosial media dengan cara yang betul dan berkesan.

Rabu, 9 Oktober 2013

Seminar Power Sales Bersama Top Leader Circle

Wajah-wajah ceria untuk mengaut ilmu di Seminar Power Sales bersama Top Leader Circle..Kami dari Johor Bahru memang kena gerak seawal pagi dalam pukul 5.45pagi..Itu pun kami dari Johor Bahru berhenti menginap di Melaka dulu baru meneruskan perjalanan ke Kuala Lumpur...

Pada aisyah ini hanya pengorbanan kecil buat kami semua walaupun kami terpaksa meninggalkan anak-anak..Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian..
Alhamdulillah aisyah bertemu dengan seorang mentor yang kuat semangat dan memberi inspirasi buat kami semua iaitu CDM Salha Zain...Walaupun beliau telah berjaya memegang income 6 angka sebulan tetapi sikap very humble beliau membuatkan kami cukup selesa berbual soal bisness ini..Asal dari seorang suri rumah tetapi dengan usaha dan tekad yang jitu Top Leader Circle semakin berkembang di seluruh Malaysia dan InsyaAllah akan menebusi pasaran Brunei, Singapura dan Indonesia..Seriusly aisyah memang rasa bertuah sangat-sangat dibawah bimbingan beliau, tanpa beliau aisyah juga tidak akan setahap ini..

Isnin, 7 Oktober 2013

Travelog in Korea

Selepas balik Korea jadual memang betul-betul padat, sampai terlupa yang diri ini berbadan dua..Tapi alhamdulillah aisyah bersyukur sangat dalam hidup aisyah ini lah first time menjejakkan kaki di negara Korea..Aisyah ini memang gemar tengok cerita-cerita Korea, lagi-lagi kalau hero dalam cerita hencem, memang akan layan habis lah cerita Korea itu...Hencem belaka, dengan matanya yang sepit, sekali pergi negara itu Ya Allah memang hencem-hencem giler lelaki Korea ini sampai lupa cik abang ada disebelah..hihihi..Nak cerita perjalanan aisyah ke Korea memang panjang dan banyak sangat tempat-tempat yang menarik yang kami lawati...Nanti aisyah akan sambung hari pertama hingga hari kelima aisyah di sana...sabar ye semua..

Suasana di dalam kapal terbang bersama pramugari Korea yang cantik-cantik belaka.
Sebelum naik bas untuk pergi ke destinasi yang lain, posing ramai-ramai dengan muka baru turun dari perut kapal terbang.