multilevel menu

Sabtu, 14 September 2013

Premium Beautiful : Stretch Marks


Ibu-ibu yang lepas bersalin mesti ada masalah ini...Macam aisyah dulu masa pregnant dari 6 hingga 8 bulan...Perut gatal sangat dan masa itu ingat kulit dah menegang to the max..Lagi-lagi pertama kali mengandung, apa lagi bila kes-kes parut gatal macam ini haruslah garu dengan sepuas-puasnya..

Masa itu ibu tidak pesan bila menggaru nanti perut masa mengandung akan ada tinggal "Stretch Mark"...Bila dah sedap menggaru baru lah ada orang beritahu then apalagi aisyah memang perasan ada garisan-garisan merah bekas garu tidak hilang-hilang sampailah bersalin..

Then bila dah bersalin garisan itu menjadi hitam pula...aduhhhh...sayangnya perut..Buruk gila tanda "Stretch Mark" itu...kadang-kandang bila suami nak selak-selak, sampai tertarik baju nak tutup...malu...Teringat perut aisyah masa sebelum mengandung dulu, tiada tanda-tanda yang menyakitkan mata...

Alhamdulillah setelah berjumpa dan memakai Premium Beautiful baru 2 minggu...mula-mula aisyah ini memang tidak perasan tapi lama-lama tengok memang mengejutkan sangat-sangat!!!Nampak "Stretch Mark" macam warnanya dah semakin pudar dan warnanya balik pada warna perut asal..Happy gila tengok perubahan yang amat positif itu...Takkan Premium Beautiful ini magik ke????Tapi macam mana tanda-tanda itu boleh hilang..Orang kata "Stretch Mark" akan jadi kekal dan tidak akan hilang sampai bila-bila..

Tapi memang betul...i think this is really because the Premium Beautiful, bukan itu je perut aisyah pun selepas bersalin macam menggeleber sikit...Then aisyah memang perasan pakai Premium Beautiful kulit dah semakin tegang..Macam tak percaya tapi itu memang hakikat yang sebenarnye...Yang penting kita pakai Premium Beautiful ini mesti displin dan konsisten, hanya perlu guna 8jam sehari je...bukan lama pun..Baru kita akan nampak hasil yang positif...Bila dah pakai sendiri baru kita akan rasa kesannya..For me if this thing can do wonders..i dont even care abaout this price already..boleh menjimatkan kos dari beli pakaian setiap bulan sedangkan invest untuk Premium Beautiful ini LIFE WARRANTY... 
Aisyah Zazuri
012-6529206

Tiada ulasan:

Catat Ulasan