multilevel menu

Jumaat, 12 Julai 2013

ANYONG-HASEYO 안녕하세요 ! KOREA HERE I COME!

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, tak pernah terlintas pada fikiran aisyah pun dapat peluang melancong ke luar negara. Nak melancong dalam negeri sendiri pun belum habis lagi. Apapun segala usaha & pengorbanan aisyah bersama suami tercinta Mohd Zulkarnain terasa sangat berbaloi bila sampai je surat dari company. Memang teruja sangat-sangat. Niat asal join biz ni pada mulanya cuma nak membantu tingkatkan kewangan famili aisyah selepas kegagalan lalu. Tapi berkat kesabaran melalui segala cabaran tu akhirnya membuahkan hasil.

Terima kasih juga pada mentor-mentor aisyah yang banyak beri tunjuk ajar tentang selok-belok biz ni. From Zero to Hero. Aisyah bermula dari tak tahu apa-apa sehingga dapat mempraktikkan segala ilmu yang diberi oleh mentor-mentor power TLC. Walaupun dulu suami aisyah tak menyokong aisyah untuk join biz ni, tapi selepas aisyah praktikkan ilmu yang dah dapat daripada mentor akhirnya suami aisyah yang menjadi pendorong & tulang belakang malah sama-sama dengan aisyah untuk kukuhkan biz ni.


Walau apepun yang kita lakukan , lakukan dengan konsisten & jangan putus asa. Kegagalan lalu bukan penghalang untuk kita terus bergerak ke hadapan.

Jom kawan-kawan, kita fight untuk ke GOLD COAST pulak.Jangan malu-malu untuk tanya aisyah ye.. sebab kalau malu, impian tu akan hilang macam tu je..aisyah akan kongsikan macam mana nak berjaya!


Aisyah Zazuri
012-6529206
Whatsapp
0143389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan