multilevel menu

Jumaat, 19 Julai 2013

Keluarga sihat dengan BIO VELOCITY SLEEP MATE

Assalamualaikum semua. Adakah anda atau keluarga anda mengalami masalah seperti testimony di bawah ini?
Gembirakan kalau penyakit yang kita atau ahli keluarga kita alami dapat sembuh seperti testimony ni. Walaupun ada yang belum 100% sembuh tapi perubahan positif nampak ketara dengan berikhtiar menggunakan Bio Velocity Sleep Mate.

Apa itu Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ? BVSM adalah suatu inovasi sangat bermanfaat yang berasaskan teknologi BV (Bio Velocity).


Teknologi BV ini telah ditemui oleh sekumpulan pakar sains yang telah membuat kajian lebih dari 20 tahun yang lalu. Teknologi ini berbentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari dan tenaga tersebut diserap dan disimpan di dalam garam laut dalam.

Gambarajah di atas ni menunjukkan perbezaan gelombang dalam badan kita  sebelum dan selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. Kehidupan masa kini yang terancam oleh ejen pencemaran alam sekitar, penyakit, virus, tekanan, gaya hidup tak sihat ( seperti merokok dan alcohol ) ataupun radiasi (televisyen, telefon bimbit, computer) boleh menyebabkan gelombang di dalam badan kita menjadi tidak sihat dan badan menjadi lemah. Bila badan dah lemah kompem la nak wat apa2 pun xde semangat kn. Mari kita lihat pula fungsi & keunikan Bio Velocity Sleep Mate di bawah ni.


Setiap penyakit yang kita hadapi adalah ujian daripada Ilahi. In Sya Allah dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate ini kita boleh jadikan sebagai ikhtiar untuk kita membantu diri, ahli keluarga dan mereka yang memerlukan.


Aisyah
Hp : 012-652 9206
Whasapp : 014-338 9190



Jumaat, 12 Julai 2013

ANYONG-HASEYO 안녕하세요 ! KOREA HERE I COME!

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, tak pernah terlintas pada fikiran aisyah pun dapat peluang melancong ke luar negara. Nak melancong dalam negeri sendiri pun belum habis lagi. Apapun segala usaha & pengorbanan aisyah bersama suami tercinta Mohd Zulkarnain terasa sangat berbaloi bila sampai je surat dari company. Memang teruja sangat-sangat. Niat asal join biz ni pada mulanya cuma nak membantu tingkatkan kewangan famili aisyah selepas kegagalan lalu. Tapi berkat kesabaran melalui segala cabaran tu akhirnya membuahkan hasil.

Terima kasih juga pada mentor-mentor aisyah yang banyak beri tunjuk ajar tentang selok-belok biz ni. From Zero to Hero. Aisyah bermula dari tak tahu apa-apa sehingga dapat mempraktikkan segala ilmu yang diberi oleh mentor-mentor power TLC. Walaupun dulu suami aisyah tak menyokong aisyah untuk join biz ni, tapi selepas aisyah praktikkan ilmu yang dah dapat daripada mentor akhirnya suami aisyah yang menjadi pendorong & tulang belakang malah sama-sama dengan aisyah untuk kukuhkan biz ni.


Walau apepun yang kita lakukan , lakukan dengan konsisten & jangan putus asa. Kegagalan lalu bukan penghalang untuk kita terus bergerak ke hadapan.

Jom kawan-kawan, kita fight untuk ke GOLD COAST pulak.Jangan malu-malu untuk tanya aisyah ye.. sebab kalau malu, impian tu akan hilang macam tu je..aisyah akan kongsikan macam mana nak berjaya!


Aisyah Zazuri
012-6529206
Whatsapp
0143389190

Selasa, 9 Julai 2013

Jalan-jalan di Hujung Minggu - Teluk Sengat

Setiap kali hujung minggu pasti Aisyah ada program bersama suami dan anak...Hujung minggu lepas, Aisyah menghantar Biozone Food Purifier di rumah rakan kongsi aisyah...Kawasan rumah dia betul-betul berada di tepi pantai...memang menarik sangat sehingga aisyah dan family tertarik dengan sekitar kawasan rumah dia.
Cantik sungguh keindahan Allah ini..Rasa bersyukur berada di negara yang aman dan damai ini..Tenang je pemandangan di belakang aisyah ni kan..Kalau korang perasan belakang aisyah tu ada jambatan mcm jambatan Pulau Pinang tau...tapi bukan itu ye..itu jambatan yang menghubungkan Pasir Gudang ke Desaru yang hanya mengambil masa 45minit sahaja..
Apalah yang cik abangku seorang tenung ke main jauh nun di sana...Betul-betul menghayati keindahan ciptaan Allah ini sampai wife nye ambil gambar curi pun tak perasan..hihihi
 Anak ibu ni kalau ibu ambil gambar je mesti pandang tempat lain..
Anak dengan bapa ini sedang tenung ikan jaws timbul ini...itu yang ke main menunggu je itu..
Sebelum balik meninggalkan Teluk Sengat ini sempat lah bergambar satu family untuk dijadikan kenangan-kenangan..Sekian sahaja aktiviti hujung minggu lepas dari aisyah.