multilevel menu

Jumaat, 28 Jun 2013

Top Leaders Circle - Diamond Night 2013

Sampai dah MIECC.
Ini baru sebahagian diva-diva TLC Mpower...Separuh lagi belum sampai lagi.
 Inilah adik-beradik dalam bisness aisyah ini...Sentiasa saling bantu membantu dan berkongsi ilmu sesama sendiri...Sekali sekala jumpa memang seronok lagi-lagi aisyah yang dari Johor Bahru datang Kuala Lumpur..Penat pun tidak terasa apabila bertemu mereka semua.
Inilah insan yang menjadi semangat dari mula aisyah join bisness ini sehingga mengubah hidup aisyah 360darjah..Terima kasih sangat untuk kak Ieda Rani dan kak Lindiana Fiesa kerana sudi membimbing aisyah tanpa kenal erti jemu..Sayang sangat-sangat korang berdua...Jasa korang berdua hanya Allah yang dapat membalasnya..
Inilah insan yang terpenting dalam hidup aisyah kerana tanpa beliau aisyah tak akan sampai tahap sekarang...Beliau lah kawan, suami, dan ayah yang sentiasa mendengar kisah suka duka aisyah sepanjang bisness ini..Tq so much my beloved hubby..
Best nye dapat peluang bergambar dengan CDM Azlan Deraman dan pasangannya CDM Hajah Siti Rohana.
  Antara mentor kami yang sangat berjaya. Bukan setakat kaya harta benda malahan kaya budi bahasa. Senyuman tak pernah lekang dari bibir mereka berdua.


Alhamdulillah dijodohkan dengan dua mentor sehebat kak Salha dan abang Al-Faath. Banyak sungguh pengorbanan mereka untuk kami anak-anak didik TLC ni. Insha Allah akan kami balas dengan kesungguhan dan bukti kejayaan.

TOP LEADERS CIRCLE (TLC) IS ONE OF THE BEST GROUP IN MALAYSIA FOR 2013…

CONGRATULATIONS TLC!!!!!



Syukur Alhamdulillah... tak sangka TLC dapat pengiktirafan sebegini sekali, ONE OF THE BEST GROUP IN MALAYSIA FOR 2013!!! memang tak sia2 Mentor kami CDM Salha Zain & husband beliau CDM Al-Faath berusaha keras dan gigih dalam mendidik kami untuk bersama2 menjayakan cita2 dan impian mereka dalam menjayakan matlamat dan misi mereka dalam mengangkat TLC ke tahap yang lebih tinggi. sekarang sudah terbukti segala-galanya. TLC semakin dikenali ramai dan kewujudannya semakin mendapat perhatian dimata masyarakat Malaysia.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah…Segala usaha kami akhirnya membuahkan hasil..
Kejayaan demi kejayaan oleh TLC membuatkan kami sangat bangga berada di bawah TLC..
TLC bukan sahaja menjadi perhatian pihak media tempatan malah luar negara…
Top Leaders Circle menjadi perhatian oleh pihak akhbar dan televisyen No.1 Malaysia iaitu akhbar Berita Harian, The Star, New Straits Times, Kosmo rancangan Astro Awani, TV3, TV9, TV1, dan Bernama…
 Memang terbukti kejayaan TLC ialah kejayaan berkumpulan kerana usahawan-usahawan di bawah TLC telah menjadi perhatian dan terpilih untuk berkongsi kejayaan mereka dan perspektif tentang fesyen oleh salah satu majalah terkemuka Malaysia iaitu Majalah Hijabista untuk 8 keluaran berturut-turut…
 Barisan pemimpin yang sentiasa menjadi idola dan pandu arah kami dalam business ni.
CDM Al-faath, CDM Salha Zain, CDM Azlan Deraman, CDM Siti Rohana bersama orang kuat syarikat Mr Tan Kai Hee.
 Dan pada tahun ini TLC sekali lagi berjaya mendapat 2 pengiktirafan iaitu TLC telah dinobatkan gelaran “Ikon Sohonita Malaysia” oleh Dato’ Seri Shahrizat Abdul Jalil, Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawa TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia.. 

Selain itu, TLC juga telah terpilih dan diberi penghormatan oleh syarikat sebagai salah satu kumpulan terbaik di Malaysia dan telah terpilih mewakili syarikat untuk memberi ucapan di majlis gilang gemilang yang dianjurkan oleh syarikat iaitu Majlis Diamond Night pada 22 Jun 2013…

WE LOVE TLC!!!!!
 Disinilah segalanya bermula…

 
nak jadi sebahagian dari TOP LEADERS CIRCLE???

Aisyah Zazuri
012-6529206

Tiada ulasan:

Catat Ulasan