multilevel menu

Khamis, 20 Jun 2013

My Mentor - Salha Zain

Mesti ramai dah tahu and ada yg belum tahu..... apa tu TLC? yg penting siapa yg kemudi TLC ni... kapal kalau ada kapten yg bertauliah tak kan karam mcm tu jugak la kami di TLC...

I'm so proud with our leader CDM Salha Zain, yg dijemput khas di malam anugerah Diamond nanti untuk memberikan ucapan di hadapan almost 7000 orang.. i rasa bangga sangat nak share cerita siapa tu CDM Salha Zain..

1) Sebelum beliau bergelar jutawan Haio beliau merupakan suri rumah sepenuh masa je selepas meletak jawatan sbg Manager di salah sebuah international bank di Malaysia sbb.. masa tu beliau berniat utk membantu suami menambahkan pendapatan keluarga..bermacam2 dugaan beliau tempuh sehinggalah beliau mulakan bisnes dgn Hai O masa tu simpanan beliau hanya RM14.60 tapi kini income beliau monthly 6 digit..

2) Walaupun baru hampir 4 tahun bersama Hai O, tapi beliau berjaya melancong ke 12 buat negara bersama team TLC ke SWITZERLAND, JERMAN, AUSTRALIA, HONG KONG, HOLLAND, BELGIUM, VIETNAM, CHINA, LONDON, PARIS, DAN bulan 9 nanti ke KOREA... cuba u all ambik calculator dalam masa 4 thn kalau kita nak melancong ke destinasi2 tersebut berapa cost nye ye???

3) Semua insentif yg company sediakan semua beliau dah merasa... dan tiap2 tahun beliau berjaya melahirkan beberapa rakan kongsi berpangkat Crown Diamond Manager(CDM)

4) Antara kejayaan beliau & TLC:
- Menjadi penalist dalam rancangan Hujan TV9 sebab beliau pencetus revolusi membawa product PREMIUM BEAUTIFUL di FACEBOOK
- TLC dijemput pihak media untuk berkongsi pengalaman dalam majalah HIJABISTA dalam 8 KELUARAN BERTURUT-TURUT..
- TLC menarik perhatian pihak akhbar & televisyen no. 1 Malaysia iaitu BERITA HARIAN, THE STAR, NEWS STRAITS TIMES, KOSMO, RANCANGAN ASTR AWANI, TV3, TVI DAN BERNAMA...

5) Kejayaan beliau bukan saja mencuri perhatian media Malaysia malah terbaru beliau telah dipilih oleh sebuah majalah online terkemuka iaitu majalah "WORTHY MAGAZINE" DARI NEW YORK, AMERIKA SYARIKAT.

6) Tahun 2013 Salha Zain dinobatkan gelaran IKON SOHONISTA MALAYSIA oleh DATO SERI SHAHRIZAT ABDUL JALIL... bagi membantu usahawan2 berniaga secara online... beliau juga menjadi tetamu & ahli panel bagi forum2 keusahawanan untuk SOHONISTA MALAYSIA...

Prinsip beliau NEVER SAY NEVER... memang membawa TLC ke tahap yg tinggi... dan menjadikan impian kami satu kenyataan...

Kesimpulannya... i & TLC memang bertuah...we are on the right track...!!!!.... kalau ada yg berminat nak tau lebih lanjut how we do and how we work, jangan segan jgn malu nak tanya... never to late... THANK YOU TLC!!!!!!!!!!!!!!!!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan