multilevel menu

Sabtu, 30 Mac 2013

Terlebih dahulu aisyah mengucapkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana sepanjang perjalanan kami (Suhada, Azura dan kak Elly) ke Kuala Lumpur selamat pergi dan selamat pulang ke Johor...Rasa sungguh beruntung sangat2 kerana dapat mengaut ilmu yang cukup2 berguna untuk kami meneruskan perjuangan dalam bisness ni, walaupun kami terpaksa meninggalkan suami dan ank2 sementara waktu.

Mr Winston Wong, I totally agree with you, MLM is a MISUNDERSTOOD industry indeed!
To all practitioner, please protect our industry. Do not cheat other people, do not misrepresent the business plan & do not push people unnecessarily. No wonder people run away upon hearing the word "MLM" itself!
 


 Team TLC Top Leader Circle di bawah bimbingan CDM Salha Mohd Zain & dan pasangannya CDM Al-Faath Al-Ayubbi
Selepas selesai Seminar Go CDM kami semua pergi ke kelas B32 untuk menyedut aura2 positif sebelum pulang ke Johor Bahru esok....Kepenatan seharian menutut ilmu x terasa buat aisyah dan rakan2 lain..Malah rasa lebih beruntung kerana mendapat ilmu drpd mereka2 yg betul2 dh berjaya dgn income 40k sebulan..
Inilah seorang insan yang betul2 menjadi inspirasi aisyah selama ini CDM Siti Rohana Yusoff...beliau sering kali mengingatkan kami semua supaya sentiasa bersyukur barulah Allah akan menambahkan nikmat...Beliau juga mengingatkan kami biar kita berjaya di dunia dan di akhirat dan lakukan apa jua perkara secara istiqamah.


Nak tahu details tentang cara kami bekerja secara online dan mengamalkan semangat berpasukan yang tinggi disamping boleh mendapatkan macam-macam ganjaran terutama nye bonus 4-5 figure sebulan????
Jangan malu jangan segan untuk contact aisyah ye. Segala tunjuk ajar dan bimbingan percuma akan diberikan buat anda yang berkeinginan tinggi untuk ubah hidup yang semakin hari semakin menekan hidup.


Aisyah Zazuri
012-6529206

Tiada ulasan:

Catat Ulasan