multilevel menu

Isnin, 28 Januari 2013

NDO Part 2

 Bersama My Leader Lindiana Fiesa.
 Perkongsian dari CDM Jasmin Halim tentang dream beliau dan bagaimana beliau mencapai dream tersebut.

 Bersama CDM Salha Zain dan rakan kongsiku Suhada Zain dan Azura Kamis.
 Bersama Leader DDM Salleha Roslan, DSM Ieda Rani dan rakan-rakan seperjuangan.
 My Leader Salleha Roslan yg cukup cute walaupun sedang mengandung 7bulan.

 Ambil aura CDM Jasmin Halim..seorang yang "very humble". Tak salah berangan-angan demi mencapai impian dan kejayaan, itulah pesanan beliau.
 My biznes partner yg ada cita-cita dan azam yg tinggi utk mengubah hidup.
My Team TLC
Shanghai!Yes!Yes!Yes!



Aisyah Zazuri
012-6529206


Ahad, 27 Januari 2013

NDO Part 1

Bizner partner Nadh yg kecil2 cili api...Tahniah Nadh merebut peluang yg ada kt depan mata.


My leader Ieda Rani yg sentiasa bersatu hati walaupun jauh bukan alasan utk kami berhubung.  

 


Perkongsian hebat dari My Great Leader CDM Salha Zain, memberi elmu untuk menjana income over 5 figures incomes...just follow the mentor and leader tak mustahil boleh capai 5 figure income ni next month!!!!Bebas hutang..dapat free trips..car fund..terbaek..!!!

 

Bersama My Leader Diana dan team yg cukup hebat, leader yg berjiwa kental dan tabah orangnya.

My Team MPower yg cukup hebat..sentiasai saling membantu sesama sendiri..Bekerjasama dlm kumpulan dan maju bersama adalah misi dan matlamat kami.

Khamis, 24 Januari 2013

Salam Maulidur Rasul






















Sama-samalah kita perbanyakkan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W.

Jarak Bukan Penghalang

Perkenalan hanya di satu group FB sahaja..Tapi sekrg menjadi leader yg hebat Ieda Rani & Lindiana Fiesa ..KL - JB mmg satu jarak yg jauh tp hati kami sntiasa bersama mengejar impian dan matlamat kami..Dari aisyah x th ttg biz sehingga aisyah skrg...dulu life aisyah g keje balik keje..ujung bulan dpt gaji byr hutang smpi utk diri sdri punya keperluan  pun belum tentu akn dpt tiap2 bulan, inikan nk bantu org tua di kg....Syukur ke hadrat Ilahi krn Allah pertemukan aisyah dgn insan yg benar2 hebat dan berjiwa kental, walaupun mempunyai ank 3 org tiada halangan pdnye utk mengejar impiannye..beliau sntiasa memegang tgn aisyah dan membentuk aisyah smpai aisyah jd mcm beliau..group MPOWER mmg power mcm pengasasnye..

Jarak Bukan Penghalang Untuk Kita Berjaya!!!!!!!Teknologi dh ada,so gunakan sepenuhnye...





Jumaat, 11 Januari 2013

Kelebihan Garam Buluh



  • 100% garam buluh organik diformulasi berasaskan remedi tradisional Korea yang diwarisi sejak 1300 tahun dengan sejarah dan penggunaan yang terbukti.
  • Kaya dgn Magnesium membantu mengawal penyakit tekanan darah tinggi, membantu penyerapan kalsium, mengekalkan keseimbangan bendalir badan, mengawal pengecutan otot dan menguatkan daya ingatan.
  • Menyeimbangkan pH badan supaya cenderung kepada beralkali lemah (pH darah badan yang sihat adalah antara 7.35-7.45).
  • Mengandungi mineral kalium, kalsium, besi, zink dan magnesium yang lebih tinggidaripada garam biasa.
  • Kebolehan untuk menyingkir radikal bebas dan membuang toksin badan, lalu memperbaiki tubuh badan yang lemah dan melambatkan proses penuaan.
  • Menyembuhkan sel badan yang rosak dan mencegah pertumbuhan sel-sel yang tidak sihat.
  • 3 kali ganda lebih efektif daripada garam biasa untuk membasmi kuman dan mencegah kerosakan gigi      
 
 Garam Buluh Cooking Salt Powder

Cara penggunaan :
Hai-O Garam Buluh Premier Cooking Salt Powder sesuai digunakan sebagai bahan perasa dalam masakan untuk menambah rasa sedap sayuran, lauk pauk dan sebagainya.
 

Garam Buluh Premier Drink
 
Cara penggunaan :
Tuangkan sebungkus Hai-O Garam Buluh Premier Drink ke dalam gelas (200 ml). Tambah dengan air atau jus, kacau dan hidangkan. Pagi & malam (sebelum makan/ kosong perut). 



Aisyah Zazuri
012-6529206

Khamis, 3 Januari 2013

Rutin hidupku...




Jam 6 pagi dah bgun. Siap2 nk gi keje.Kene gilir-gilir jaga si imie ni sbb bila maknye bangun otomatik anakku pn bangun jgak.Macam biasala bila bangun nangis dulu sbb xleh berenggan dgn maknye. So abah imie la kene teman dia dulu. Bila dh siap sume abahnye pas baton jaga anak pada ku plak.abahnye plak gi besiap nk g keje. Wat sarapan klau sempat.Tu pn ala kadar je.Klau x sempat g beli je kt kedai.Huhu.. Jam 7.45 mesti dh kene kuar g keje, klau x alamat merah la punch kad. Klau hujan lagi la awal kene keluar sbb kene hantar anak kt babysitter. Klau cuaca ok maka abah imie la yang hantar.

Blik keje kul 6 petang. Redah jem sampai rumah kul 6.45. Kalau Hujan plus 15 minit lagi. Kul 7 bru tbe. Klau suami tbe umah dulu dia yang masak.kalau dia ot maka daku yang masak. Tu pn tunggu si imie kenyang menyusu dulu. Itulah rutin dari Isnin sampai Sabtu. Sabtu keje Full day jgk…

TApi walaupun penat, Bisnes Premium Beatiful Wajib kene buat. IMPIAN Wajib daku kejar.
Nak susah tak susah.. Tapi nak senang tak senang jgak.. dah x menang tangan dibuatnye sebab tiap2 minggu kuar jumpe client...mmg letih bdan....So kena Usaha jgk walaupun penat…

Aku BERANI Kaya dan Berjaya!!! Kalau x kite yang motivate diri kite sape lagi nak motivate kn? YEAHH!!!

Rabu, 2 Januari 2013

BB Plus

Inilah antara-antara fungsi BB Plus


























Dulu aisyah ada masalah jerawat yg amat teruk sehingga satu tahap itu terpaksa pergi buat treatment muka beberapa kali..macam2 produk dh guna tapi still sama juga.

Setelah aisyah menggunakan BB plus ni selama sebulan ini lah hasilnya.

KEBERKESANAN : 

BB Plus mengandungi kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

7 Hasil Kulit Cantik

  1. Kulit wajah berseri dan cerah
  2. Kulit lebih anjal dan tegang
  3. Kulit lebih halus dan gebu
  4. Kulit lebih lembab
  5. Kulit lebih licin dan kurang garis halus dan kedutan
  6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
  7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari 

Aisyah Zazuri

012-6529206