multilevel menu

Ahad, 25 September 2016

Harga Promosi Bio Velocity Sleep Mate 2016

Bio Velocity Sleep Mate ada promosi ;) Ada ke yang dah guna Bio Velocity Sleep Mate ni atau nama manjanya BVSM..Ada sesetengah orang suka panggil tilam ni tilam kuat atau tilam sihat, sebab bila kita tidur, baring atau selimut dengan pelapik Bio Velocity Sleep Mate ni, badan kita rasa cergas dan sihat. Kalau sesiapa yang dah guna, mesti setuju kan.. Kalau ada yang tak guna lagi, boleh lah cuba sendiri.. Anda pasti dapat rasakan perbezaan menggunakan tilam BVSM ni dengan tidak.

Rata-rata yang dapatkan tilam kuat BVSM ni kerana menghadapi masalah kesihatan. Tapi, jangan tak tau, tilam kuat BVSM ni, bukan hanya untuk kegunaan orang sakit.. Orang sihat juga boleh menggunakannya... Seperti yang Aisyah nyatakan tadi, badan kita akan rasa lebih cergas dan beraura positif. Badan kita juga perlu dicharge, sebab seharian bekerja kan, so tilam kuat BVSM ni lah yang tolong recharge dan beri tenaga pada kita..

Antara kebaikan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini

Sebab hanya dengan tidur, baring, sentuh, peluk atau hanya melihat BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti
- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/Kaki

2. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

3. Menambahkan tenaga secara semulajadi 

4. Melegakan kepenatan dan kesakitan

5. Meningkatkan Metabolisma. Nak kurus, boleh tidur atas BVSM

6. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

7. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imun.

8. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan.

9. Meningkatkan keupayaaan penyembuhan secara semulajadi

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara automatik

11. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal.

12. Menggalakkan fungsi jantung

13. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti.


Sangat sesuai untuk yang menghadapi masalah penyakit berikut:

Gout 
Kencing Manis 
Sakit Jantung
 Asma/ Semput 
Imsomnia 
Sakit Sendi 
Kebas Tangan/ Jari/ Badan
Strok/ Minor Strok
Tekanan Darah Tinggi 
Sakit Otot
SenggugutSakit Jiwa/ Kemurungan
Penyakit Mistik
 PerokokTegar
 Nak Hamil
Berdengkur

Bagaimana Bio Velocity berfungsi?
1) Bio Velocity menolong membetulkan frenkuensi yang tidak harmoni
2) Meneutralkan gelombang berbahaya
3) Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat
Betul ke Bio Velocity ni boleh meningkatkan tenaga?
Ye..Bio Velocity ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
Bagaimana kesan Bio Velocity?
Hanya 10 SAAT sahaja akan terasa tenaganya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity semalaman,bila anda bangun dari tidur , anda akan terasa lebih cergas dan bertenaga.
Cara Penjagaan Bio Velocity
Bio Velocity hanya boleh dicuci setahun sekali sahaja. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah cahaya matahari. Dicadangkan cuci dibahagian yang terkena kotoran sahaja.
Aisyah nak kongsikan testimoni dari penguna tilam Bio Velocity Sleep Mate..Ni bukan tilam biasa-biasa yang dijual di luar sana yea. Tapi tilam kuat ni adalah tilam yang dengan izin Allah memang sangat membantu menguatkan balik mana-mana bahagian badan yang lemah sebelum ini.



Berita baik untuk mereka yang nak dapatkan set tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

Harga BVSM untuk 1 unit RM1,488.00

Tapi sekarang ni, cuma RM1,192.00 seunit dengan setiap 3 unit BVSM. Jimat sehingga RM888.00!

Promosi sah dari 1 July 2016 sehingga 30 September 2016. Untung sangat-sangat! Boleh pakat-pakat beli untuk mak ayah, adik beradik, saudara mara, dan mereka yang sangat-sangat memerlukan BVSM ini. 
Cepat dapatkan promosi hebat ini dengan harga istimewa.
Kini 3 unit BVSM cuma RM3,576.00 sahaja!

Aisyah Zazuri

014-338 9190

Selasa, 20 September 2016

Premium Beautiful Mengurangkan Masalah Perut Buncit

VISCERAL FAT.

Dulu tak ambil tahu pun about this. Tapi bila dah tahu, dah tak boleh dah nak buat-buat tak tahu 😐

Bahaya visceral fat ni kalau tak control dari sekarang, lama-lama akan rosakkan organ-organ dalaman yang berdekatan dengan bahagian perut.

Alhamdulillah bila consistent amalkan pakai Premium Beautiful, my visceral fat percentage fall under HEALTHY RANGE. Mine was 8 waktu check baru-baru ni. I want to make it 5 inshaaAllah.

Healthy range = 1 - 12
Excessive range = 12 - 59

Cara paling mudah nak tahu is bila kita berdiri and kita nampak perut dulu sebelum kita nampak ibu jari kaki kita. Tu tanda dah terlebih la tu visceral fat dalam badan.

Jom sama-sama kita jaga nikmat sihat yang Allah bagi. Bila sihat, nak beribadat pun jadi mudah.


#LoveYourBody

Ahad, 4 September 2016

PB Expert Jalan-jalan & Menuntut Ilmu di Shah Alam

Muka anak-anak yang excited nak ikut Aisyah pergi bekerja. Anak-anak Aisyah ni memang tahu kalau Aisyah bekerja mesti bertukar persekitaran dan paling menyeronokkan mereka dapat kawan-kawan baru. Kali ni Aisyah bawa anak-anak Aisyah pergi menuntut ilmu..sambil menyelam minum air..selepas kelas baru ibu layan destinasi anak-anak pula ;)

Kali ni yang bertugas jadi pengacara majlis, suami my mentor En. Halmie..Kalau u all nak tahu En. Halmie ni bukanlah seorang penyokong apabila CDM Salleha mula-mula nak buat bisnes ni. Sebelum ni beliau ni dah buat macam-macam bisnes namun semua GAGAL..oleh kerana itu bila isteri beliau suarakan hasrat nak buat bisnes memang beliau bangkang habis..Tapi suami mana yang tak sayang isteri kan..bangkang pun still merestui perjuangan isterinya. Alhamdulillah sekarang 24jam bersama isterinya buat bisnes ni senang cakap dah jadi PA wife nya..Bebas masa dan paling penting bebas kewangan.

Speaker pertama, iaitu Nuzul...jangan u all terkejut daripada seorang mekanik terus bertukar kerjaya jadi PB Expert..jual baju dalam wanita dengan income 5 angka sebulan..So malu kan kalau kita sebagai wanita masih tak rebut peluang ni.
 Cerita beliau ni lain sikit daripada pengacara majlis tadi. Beliau sertai bisnes ni tanpa pengetahuan isteri kerana isterinya tidak menyokong penglibatan beliau untuk menjual produk Premium Beautiful. Alhamdulilllah sekarang setelah melihat income si suami melebihi gaji hakikinya, sedikit demi sedikit isterinya melibatkan diri dalam bisnes ini dan baru-baru ini isterinya telah mendapat trip percuma ke Beijing.
 Speaker kedua adalah Kak Ujie. kali ni Kak Ujie berkongsi ilmu bagaimana menggunakan Bio Ever untuk mengekalkan kecantikan..serius memang terkejut bila tengok demo ni.
Bukan orang wanita sahaja yang perlu kelihatan awet muda je..tapi orang laki pun nak juga jaga penampilan dirinya juga...betul tak?

 Tak daaa!!! Ni lah hasil yang mengejutkan selepas menggunakan Bio Ever..Bagi wanita yang berumur 35tahun yang ingin maintain awet muda memang Aisyah suggest kan u all gunakan  Bio Ever ni...harga mampu milik dan tahan selama 3 bulan.. so memang jimat habis kan..
Haaa...ni testimoni Bio Ever daripada abang sado kita pula..Eyebag berlapis hilang dalam masa 1minit...ni lagi mengujakan..Aisyah akan bagi harga istimewa untuk semua pengunjung blog Aisyah ;)

Mentor kesayangan Aisyah susah dan senang CDM Salleha :)

Penuh semangat kami menyanyikan lagu syarikat yang tak pernah mengabaikan kebajikan setiap usahawannya..sentiasa ada je berita yang mengembirakan buat kami semua.
Wajah-wajah insan yang sentiasa menjadi tulang belakang Aisyah dikala susah mahupun senang.
"Bila Allah ingin naikkan darjat seseorang hambaNya, Allah akan rezekikan hambaNya dengan semakin bertambahnya ilmu dan pengetahuan tentang sesuatu perkara."
Alhamdulillah soooo happy that our monthly class was a success! 
💜
Semoga Allah permudahkan urusan kami dalam perjuangan menuju umrah dan Italy nanti Aamiin.
Habis kelas wajiblah aktiviti bersama anak-anak pula..kekuatan ibu untuk teruskan perjuangan untuk masa depan insan-insan yang Aisyah sayang. Selamat berhujung minggu semua ;)

Rabu, 31 Ogos 2016

Promosi Hari Merdeka 2016

Selamat Hari Merdeka yang ke-59...Alhamdulillah kita masih diberi nafas untuk terus hidup di bumi Allah ni dengan negara yang aman damai..Bukan mudah untuk capai kemerdekaan ni..bermati-matian orang dulu untuk dapatkan kemerdekaan ni..so pada Hari Kemerdekaan ni Aisyah nak bagi harga istimewa pada pengunjung blog Aisyah ni.



Promosi ni Aisyah masih lanjutkan disebabkan ramai yang tanya Aisyah, tak ada ke promosi untuk Premium Beautiful, so bagi sesiapa nak grab boleh hubungi nombor yang ada seperti di atas ok ;)


Tak daaaa! Ni lah produk terbaru bagi sesiapa yang nak turun berat badan..bagi beratnya yang membimbangkan boleh try Shake Me ni...memang mengenyangkan perut dan buatkan kita tak terasa nak makan nasi dengan kuantiti yg banyak

So jika minum ni tak perlu nak diet terlampau ketat...dan u all boleh try timbang berat badan dulu sebelum amalkan Shake Me ni..dan boleh tengok perubahan dalam masa 30hari..stock masih panas lagi..dah separuh kena booking ni..lai...lai..lai..jom kita try CABARAN NAK KURUS dalam masa 30hari.


Why Shake M3? 
• It serves more than just an ordinary protein drink
• High in protein & dietary fiber
• Multi-source protein formula for wholesome nutrition
• Enriched with vitamins and minerals
• High in Vitamin B12 & Vitamin C
• A good source of Calcium & Magnesium
• Promotes healthy gut
• Enhances energy production for long-lasting vitality
• Formulated with non-genetically modified ingredients
• Instant & easy-to-prepare formula
• A smooth, delicious & satisfying shake • Only 90 calories per serving
• Low in fat
• Cholesterol-free
• No sugar added
• No preservatives
• No artificial colouring

Aisyah Zazuri 
014-338 9190

Sabtu, 27 Ogos 2016

Bercuti Percuma di Beijing, China

Lama tak kongsikan cerita dalam blog Aisyah ni...Terima kasih pada pengunjung dan pembaca yang sudi singgah pada blog Aisyah ni. Entry kali ni Aisyah nak kongsi percutian usahawan Top Leaders Circle di Beijing secara percuma dan 100% ditanggung oleh syarikat.


Bercuti dengan adik-beradik Top Leaders Circle ni memang tak sah kalau tak bergambar setiap tempat..Masa ni tengah tunggu masa penerbangan untuk ke Beijing.

Ke main gaya cik abang bila dapat melancong secara percuma bersama isteri. Memang hanya ni sahaja cara untuk para suami yang tidak menyokong isteri pada awal pelibatan dalam bisnes ni.

Sampai ke di Hotel Shangri La Beijing...masuk-masuk bilik je terus nampak panda setiap katil as free gift. Pasti ada je kejutan yang tak dijangka syarikat akan bagi. Bestnya!!!

Harga ShangriLa Beijing hari ni...Satu bilik almost 1,000...Kalau pergi sendiri confirm kita akan cari paling mahal pun bilik RM200.00 je kot sebab nak duduk tiga malam.


Satu negeri satu bas! Semua bas dari negeri masing-masing bertolak ke KLIA and naik flight untuk ke ROME, VENICE, MILAN and then UMRAH!

Siapa nak ikut jangan malu-malu nak whatsapp Aisyah (014-338 9190) tempat masih ada.