multilevel menu

Isnin, 25 Jun 2018

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful



Kelebihan dan tips kenapa Aisyah pun pakai bengkung moden ni.

1) MENYOKONG SAKIT TULANG BELAKANG❤

Siapa ada masalah Sakit tulang belakang, Slip Disc, Scoliosis, masalah bongkok terutama bagi orang yang kurus, memang sangat sesuai pakai Premium Beautiful. Terutama pakai Bengkung Moden ni, sebab Bengkung ni dapat menyokong tulang belakang uols untuk dapatkan posture badan yang tegak tau.

Contoh ada client alami Scoliosis dan bernasib baik dapat kesan awal..sekarang client buat rawatan Fisioterapi sambil pakai PB dan keadaan lebih baik bila pakai PB ni daripada makan Pain Killer setiap kali sakit. Ngeri kan....

2) MEMECAHKAN BATU KARANG❤

Batu Karang ni kebanyakan dihadapi oleh orang lelaki kan? tapi wanita pun ada juga masalah Batu Karang ni. So, jalan mudah daripada buat pembedahan, better pakai Premium Beautiful. Untuk orang lelaki just pakai Bengkung Moden ni. Sebab FIR yang ada dalam bebenang PB ni akan bertindak untuk memecahkan batu karang uols atau mengesan penyakit yang ada dalam badan kita ni.

3) MENGEMPISKAN PERUT❤

Perut Buncit??? memang harus cepat-cepat pakai Waist Nipper, sebab salah satu fungsi PB ni dapat Menggerakkan molekul-molekul air dalam badan kita tau. So, kalau uols pakai Waist Nipper ni even 24 hours pun sangat-sangat selesa dan takkan mencucuk atau terasa senak.

4) MEMUDARKAN STRECHMARK❤

Bagi wanita yang lepas melahirkan sama ada Czer atau pun Normal memang digalakkan untuk memakai Premium Beautiful ni masa berpantang. Dapat memudarkan Stretchmark dekat perut, peha, pinggang. Bukan hanya pudarkan Stretchmarks tau, Premium Beautiful ni jugak dapat reshape kan badan kita ni semula tau. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

5) MEMBENTUK PINGGANG❤

Untuk yang ada masalah pinggang menggeleber atau pun tiada cutting kan, bila uols pakai ja waist Nipper ni, pinggang uols dalam 5 minit dah ada cutting tau. Ye ka? betul uols... tak percaya? Sarung Premium Beautiful ni cepat...

6) ELOK UNTUK BABY YG KENA SAKIT KUNING (Jaundis)❤

Jaundis ni biasa baby yang baru lahir akan alami kan. Eh, takkan la baby pun nak sarung Premium B...? hehehhe.. bukan lah sarung PB ni satu set dekat baby, cukup uols letakkan waist Nipper uols atas badan baby setiap malam.
Mudah-mudahan Bacaan Jaundis Baby uols akan berkurangan tau. 
Nampak tak PB ni banyak kegunaannya??

7) MENGUBATI SAKIT KAKI YANG LENGUH❤

Macam ibu yang tengah pregnant setiap malam mesti Cramps then akan jadi lenguh pastu sakit bahagian sendi,  alternative mudah.. baik pakai PB ni, caranya letakkan je Waist Nipper ni dekat bahagian yang lenguh tu masa tidur..

Macam mana??

Bestkan bila Baju dalam yang kita pakai ni banyak membantu untuk kesihatan dalaman dan luaran kita?? So kalau nak dapatkan Waist Nipper ni atau satu Set Premium Beautiful..

Contact Aisyah Jer.. Harga confirm dapat harga kasih sayang dan ada Free Gift untuk uols tau.


Aisyah Zazuri
014-338 9190



Khamis, 21 Jun 2018


Terima kasih tak terhingga atas ucapan dan doa kalian semua. Semoga Allah melimpahkan rezeki buat kalian. Alhamdulillah hari ni Allah memberi kesempatan untuk Aisyah bernafas dan meneruskan hidup dibumi yang aman dan damai. 

Kawan-kawan yang sentiasa doakan kejayaan sesama kita itu adalah anugerah yang terindah bagi Aisyah. Terima kasih korang๐Ÿ˜˜

Sempena bulan kelahiran Aisyah ni,  Aisyah ingin memberikan special price kepada u all yang dulu ada merisik khabar nak pakai Premium Beautiful tapi separuh jalan. Ada yang pernah pakai tapi dah lama tak sarung, Aisyah akan guide u all cara yang betul. Ada yang nak slim and shape tapi kurang kemampuan nak pakai Premium Beautiful, Aisyah akan guide cara yang jimat dan berkesan juga. 

Aisyah nak sangat bantu kaum hawa di sana juga sama cantik dan slim. Bukan apa,  bila kita cantik secara automatik konfiden level kita akan naik. Percayalah suami lagi bertambah sayang bila wife dia semakin cantik. 

Rasa malu nak cerita masalah u all boleh terus whatsapp Aisyah

www.wassap.my/0143389190

Jumaat, 20 April 2018

Premium Beautiful Expert Naik LRT di Stesen Kelana Jaya

Kali ni Aisyah nak kongsi pada pembaca blog Aisyah tentang aktiviti hujung minggu kami sekeluarga. Alhamdulillah pagi-pagi dah siapkan anak-anak sebab kali ni Aisyah ada appointment area Kelana Jaya. Time anak-anak dan suami tak bekerja memang mereka akan follow Aisyah bekerja. Sebab itu Aisyah katakan bisnes ni sangat enjoy dan secara tak langsung mengeratkan hubungan kita dengan anak-anak. Mana pergi mereka mesti ada depan mata, best kan. Kalau bekerja kat office nak bawa anak-anak confirm bos dah marah kan. Tapi kalau bisnes Aisyah buat ni, pergi kelas pun boleh bawa anak-anak tu, tapi yang penting tak menganggu suasana kelas.

Habis je appointment terus suami cakap "Jom ajak anak-anak naik LRT nak tak?". Apa lagi memang suka anak-anak sebab mereka dah lama nak naik LRT ni cuma tak berkesempatan. Nampak tak yang paling excited sekali orang yang pakai cermin mata hitam tu lah.



Ke main senyum lebar dapat naik LRT. Maklumlah sejak lahir tak pernah naik itu yang teringin teramat sangat tu. kikiki

 Yeahhh Dah kami sampai di stesen KL Sentral.

Muka orang sedang request nak sesuatu tu. Ragam anak-anak ni tak sama. So layankan je.

Bukan anak je berminat dengan beruang ni, bapa budak pun suka:-)

Satu shopping mall dah habis jalan cuci mata, tiba-tiba anak pula dah start lapar. So tanya diorang nak makan kat mana? Mereka jawab nak makan kat Chicken Rice Shop, memang kegemaran mereka ni nasi ayam kat situ.

Ke main besar mulut tu buka, betul-betul lapar nampaknya.

Bukan cakap si adik je lapar, si abang pun sama. Mujur makanan diorang sampai dulu dari Aisyah dan suami. Nak tahu tak, sampai order extra nasi sebab anak-anak rasa tak cukup makan nasi sepinggan.







Aisyah memang suka Mee Kari kat sini, kuahnya pekat dan banyak sangat. Betul-betul nikmatlah makan Mee Kari kat sini. Terbaik sangat!




Perut dah kenyang, hati pun senang nak balik. Ke main si adik senyum lebar tak sabar nak LRT lagi.

Kami tengah tunggu LRT sampai, best pula time ni sebab tak ramai orang pula. 

Dah puas naik LRT terasa nak panjat Bukit Jugra pakai jubah ni. Boleh ke Aisyah? hahahahaha..Boleh je lagi-lagi sarung Premium Beautiful. Berpeluh-peluh lah badan mendaki bukit ni.





Yeahhh!!! Dah sampai puncak, pemandangannya memang cantik sangat-sangat.

Konfiden je pakai jubah dengan pakai Premium Beautiful mendaki bukit kan. Membantu betul pembakaran lemak bila pakai Premium Beautiful ni, makan lah banyak pun badan tetap nampak shape. lagi-lagi nak musim raya ni mesti ramai dah rancang nak pakai baju kebaya kan. So dari sekaranglah kena grab promosi harga hari raya Premium Beautiful dari 

Premium Beautiful Expert
Aisyah Zazuri
014-338 9190



Isnin, 12 Februari 2018

Marine Essence Nourishing Shampoo & Body Wash

Hari ini aisyah nak update blog aisyah tentang masalah-masalah rambut. Setiap kita pasti ada masalah rambut kring, keguguran rambut yang amat teruk, kelemumur yang tebal di kepala sehingga setiap saat perlu menggaru kulit kepala ini..Ok aisyah beri huraikan satu-satu punca masalah yang aisyah nyatakan di tadi..

Masalah keguguran rambut, banyak terjadi dikalangan kaum wanita dan kaum lelaki..Antara faktor-faktor keguguran rambut :


1) Menggunakan bahan kimia berlebihan. Sesetengah mereka suka menwarnakan rambut dan meluruskan rambut menggunakan bahan kimia. Tanpa mereka sedari penggunaan bahan kimia yang berlebihan ni menyebabkan rambut mudah rosak hingga ke akarnya. Akibatnya, rambut gugur terjadi.

2) Berlaku perubahan hormon semasa mengandung dan melahirkan anak (untuk wanita). Kebanyakkan kaum ibu selepas melahirkan anak mengalami masalah rambut gugur. Rambut mereka gugur di sebabkan perubahan hormon yang berlaku. Selain itu, hormon yang tidak stabil di dalam badan juga boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur.

3) Faktor seterusnya adalah genetik. Jika seorang ibu atau bapa mengalami masalah rambut gugur apabila umurnya meningkat, anak perempuan dan lelakinya juga akan alami masalah yang sama berdasarkan  faktor genetik.

4) Rambut gugur juga akan berlaku jika wanita/lelaki tersebut mengalami masalah aliran darah tidak lancar. Aliran darah yang tidak lancar di dalam badan boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur.

5) Mempunyai masalah angin badan yang serius.

6) Selalu menarik rambut. Ada wanita mempunyai sikap menarik rambut sekuat hati ketika ingin mengikat rambut dan sebagainya.  Sikap sebegini boleh memberi kesan yang tidak baik pada akar rambut anda di mana ia akan jadi lemah dan senang untuk tercabut. Akibatnya, rambut anda akan gugur.

7) Gaya pemakanan yang tidak terkawal sehingga menyebabkan hormon di dalam badan juga boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur.

AISYAH ZAZURI
   014-338 9190




Isnin, 5 Februari 2018

Premium Beautiful Shah Alam Menuntut Ilmu Berperang

Alhamdulillah hari ni diberi kesihatan yang lebih baik untuk Aisyah berkongsi aktiviti yang Aisyah lakukan semalam di Shah Alam. Boleh dikatakan lebih dari 30orang Premium Beautiful Expert berkumpul di sini untuk mengaut ilmu berperang. Seramnya dengar bisnes Aisyah ni siap nak berperang bagai semua ni. Haaa..ni bukan sebarangan berperang tau. Ni berperang untuk mantapkan lagi ilmu dalam bisnes ni untuk kekalkan income setiap bulan maintain 4angka hingga 5angka.

Ok Aisyah nak story sikit sebelum Aisyah pergi ke kelas semalam, macam-macam juga halangan yang memang kena tempuh. Antaranya anak yang kecil tak sihat. Kalau ikutkan hati ni siapa tak sayang kat anak kan. Tapi tinggalkan sekejap untuk upgrade ilmu dan bantu rakan-rakan kongsi Aisyah yang lain juga. Sebagai leader ilmu sungguh penting untuk kita sampaikan pada rakan kongsi yang tak dapat hadir. So Aisyah tinggalkan anak-anak pada suami sekejap semalam. Alhamdulillah nampak anak pun semakin sihat. Hati pun lega tengok keceriaan pada wajahnya.

Aisyah pergi kelas semalam bersama rakan kongsi Aisyah yang bernama Nurul. Kami memang duduk tak jauh dari rumah masing-masing. Dan nak tahu tak, kami dua-dua orang ni memang tak tahu jalan. Jadi Aisyah cakap dengan Nurul ni nak tak nak kita redah je. Kalau tak memang tak akan sampai ke majlis ilmu hari semalam. Aisyah pun guna lah waze, entah jalan kampung mana waze ni bawa kami masa tu. Tapi kuatkan hati semangat untuk sampai ke kelas juga. Bila dah jumpa jalan besar memang terus hati rasa lega habis. Maklumlah dua-duanya terlalu mahir jalan sampai terpaksa bergantung pada pak cik waze.

Tak semua yang kita nak capai itu tak ada cabaran, Aisyah selalu pesan dengan rakan kongsi Aisyah, cabaran sentiasa ada. Cuma cara kita nak handle cabaran itu bagaimana. Selalu kita akan dengar orang cakap dia boleh lah kuat semangat. Manusia ni memang ada perasaan down and up juga. Tapi kalau kita asyik layan down je memang kat situ lah kita sampai ke sudah.

Ok Aisyah sambung kisah apa best nya pengisian semalam. Kelas kami bermula pukul 10pagi, so sempatlah Aisyah dengan Nurul sarapan dulu sebelum kelas bermula. Kali ni tugasan diberikan pada abang-abang sado kita. Tak sangka terserlah pontensi diri abang-abang sado jadi speaker semalam. Mereka ni semua tulang belakang isteri dalam bisnes ni. Macam Aisyah lah dulu Aisyah ni bab-bab blog ni manalah tahu sangat, tapi yang tolong setup cantikkan semua ni, kerja kuat dari encik suami.


Senang cakap buat bisnes suami isteri ni ada give and take, ada yang mereka tak boleh buat tapi kita boleh dan ada yang kita tak boleh diorang boleh. Encik MC kita adalah suami kepada mentor Aisyah sendiri Encik Halmie. Memang sungguh teruja bila abang Halmie mengacarakan majlis dengan caria dari awal majlis hingga akhir.

Sebelum memulakan kelas, kami akan memanaskan badan dengan lagu kebanggaan kami, iaitu lagu syarikat SHOM yang memberi peluang berniaga yang hampir 90% orang bumiputera. Aisyah pun tak ada bakat sangat nak menari ni, tapi tugasan yang diberikan oleh mentor terus terserlah bakat tu...hihihihi. Nampak tak gaya orang first time kena menari depan orang :-) Bak kata mentor Aisyah pun PRACTICE MAKE PERFECT.


Speaker pertama En. Paidi, topik yang dibentangkan ni bukan calang-calang topik, presentation kelebihan Premium Beautiful, apa yang kita boleh dapat dengan bisnes Premium Beautiful ni. Baju dalam tu, orang lelaki yang present mestilah kita kaum wanita yang menggunakannya, kalau rasa susahnya nak kongsikan kebaikan Premium Beautiful ni pada orang lain amatlah rugi. Pasaran Premium Beautiful ni memang amat meluas sangat-sangat. Sebab apa Aisyah cakap macam itu, selagi kaum wanita masih pakai baju dalam selagi itu Premium Beautiful masih hot dipasaran. Cara nak buat pasaran dan dapatkan market je perlu berguru pada yang pakar macam team CDM Salleha direct mentor Aisyah.


Topik kedua ni yang sungguh best sangat. Sebab topik ni lah yang buatkan pasaran Premium Beautiful meluas hingga ke luar negara. Macam mana nak buat tu? Topik ni memang kena buat praktikal sebab tak boleh ajar by teori je tau.


Alhamdulillah, bersyukur sangat Allah berikan seorang mentor yang sungguh baik hati, sentiasa rendah diri, saling ingat mengingati dan paling penting tak pernah jemu untuk push Aisyah tekan Aisyah jadi seorang permata yang bersinar. Segala suka duka Aisyah penuh dalam poket kak Salleha ni. Sebab beliau bukan sahaja mentor dalam bisnes, merangkap kakak, mak dan sahabat yang mendengar segala masalah kita. Memang beliau menjadi idola Aisyah dari dulu hingga kini.


Begitu juga rakan kongsi Aisyah ni, seorang yang bulat hati. Walaupun sedang bekerja, macam-macam cabaran nak lalui tapi tak pernah sikit pun perasaan mengalah tu ada dalam hatinya. Jiwanya memang kental. InsyaAllah akak percaya Nurul akan dapat capai ke puncak juga. Jangan stop dan jangan toleh ke belakang. Pandang terus ke depan.

Ke main serius wajah rakan kongsi Aisyah ni apply ilmu pratikal yang sedang speaker kongsikan.


Akhir sekali sharing daripada rakan niaga team kami, Zulaika. Dia salah seorang penjawat awam yang meniaga bersama SHOM secara part time. Jangan tak caya yea, hanya memalui sosial media je dia boleh dapat l0 orang cash buyer Premium Beautiful. Dahsyat tak ilmu berperang yang mentor kami ajarkan. Kalau berguru kat luar sana mahu ribu riban kena spend duit. Hasilnya belum tahu lagi, betul tak? Sebab itu Aisyah suka dengan bisnes Premium Beautiful ni, company yang kukuh, kumpulan sentiasa bersatu hati dan mentor yang tak putus-putus berikan yang terbaik buat kami untuk lihat kami sampai ke puncak bersamanya.


Berniaga bersama kumpulan dengan seorang diri cukup berbeza. Sebab apa Aisyah cakap macam itu, Aisyah juga pernah buat bisnes seorang diri, tahu tak apa jadi, modal hangus, untung pun tak ada. Sebab apa, ilmu tak cukup tak ada orang guide kita. Sehinggalah Aisyah jumpa bisnes ni, memang indah sangat. Bersaing secara sihat, kongsi ilmu antara satu sama lain. Dan yang Aisyah tak jangka boleh jual produk yang bernilai 4angka secara tunai, sedangkan dulu Aisyah meniaga part time hanya produk 2angka je pun. Itu pun tak jalan. That why apa-apa bisnes ILMU sangat penting. Nak jadi Premium Beautiful Expert lagilah perlukan ilmu cukup. Alhamdulillah bila kita sendiri yakin dengan mentor dan kumpulan yang ada, syarikat yang kukuh, memang semakin mudah untuk jalankan bisnes yang produk 4angka ni. Tak mustahil.

Bagi u all di luar yang terintai-intai peluang perniagaan yang mudah dengan kesibukkan masa yang terhad, Aisyah boleh share kan bagaimana kita boleh menjana pendapatan menerusi blog je. Yang penting mesti ada kesungguhan baru akan nampak hasilnya :-)

Aisyah Zazuri
014-338 9190