multilevel menu

Khamis, 20 September 2018

Event Red Carpet : Diamond Night 2018

Kali ni Aisyah nak kongsikan apa aktiviti Aisyah lakukan pada Sabtu lepas di Setia City Convention Centre bersama ratu-ratu #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert. Alhamdulillah bila kita merancang perjalanan dengan lebih awal, mudah untuk kita sampai ke lokasi dengan masa yang tepat dan tanpa tergopoh gapah.

Sebelum memulakan perjalanan itu Aisyah akan berikan sarapan pagi untuk anak-anak Aisyah supaya apabila mereka dalam kereta akan berada dalam keadaan tenang je. Itu memang cara Aisyah kalau nak ada urusan bisnes kat luar.

Alhamdulillah ngam-ngam Aisyah siap parking kereta mentor Aisyah dah whatsapp tanya dah sampai mana. Sampai je ke lokasi photograher pun dah ready. So lagi mudah kerjanya bila time kami tiba orang masih belum ramai tiba.


Event kali ni untuk meraikan Diamond Sales Manager, Double Diamond Manager dan Car Fund, award company berikan pada semua usahawannya tak pernah tak best dan setiap tahun pasti ada je perubahan yang lagi baik dari sebelum ni. Bertuah sangat-sangat bila Aisyah sendiri berniaga dengan company yang kukuh selama 26tahun dipasaran. Bukan itu saja pasarannya semakin meluas di seluruh Singapura, Brunei dan Indonesia, hebatkan?

Kalau pasal produk SHOM ni semuanya memang best dan kualitinya dijaga dengan baik. Apabila Aisyah sendiri yang jadi pengguna tegar produk hot Premium Beautiful ni memang Aisyah tak nafikan pasarannya tak pernah pupus ditelan zaman, malah setiap hari ada je permintaan dari setiap pelusuk. Memang meniaga online bersama SHOM ni very powerful kalau kena caranya.

Ada gaya model tak? Dulu berangan nak jadi model tapi tak dapat kan, sekali masuk bisnes ni terus dapat jadi model Premium Beautiful. Tak apa orang nak cakap perasan je apa, yang penting suami memahami sudah. 




Muka terlalu excited bila dapat masuk official video company.


Perjuangan dalam dalam bisnes pasti ada cabarannya tapi bila Aisyah sendiri tahu peranan mentor dalam bisnes ni, memang Aisyah akan peluk dia ketat-ketat macam ni sebab tanpa beliau tidak adalah Aisyah di sini sekarang ni.




Wajah-wajah penguat Aisyah dalam mengejar impian dalam bisnes ni.







Ratu-ratu Premium Beautiful yang sungguh gojes sangat.



Abang-abang yang menjadi tulang belakang si isteri dalam bisnes ni.

Ambil mood feeling macam pengantin baru gitu:-)







Sebelum tidur nak belai-belai kulit muka ni dengan set #Infinence 

Penjagaan kulit waktu malam (Pencuci + Toner + Serum + Krim Malam)

Bagi kulit muka jadi mulus gebu dan gebas yang bestnya area hidung kurang blackhead.

Bagi yang kulit sensitif macam Aisyah ni memang tak perlu risau bila menggunakan set #Infinence ni, kalau tak dulu pakai produk lain je muka mulalah naik jerawatlah, muka bengkak sana sini, kulit kusam timbul. Stress makkk😢


Setiap kejayaan seorang isteri pasti ada tulang belakang disebalik kejayaannya. Begitu juga Aisyah, suami banyak membantu Aisyah uruskan anak-anak apabila Aisyah ada urusan bisnes. Terima kasih sayang. Tak apa berkorban sekarang untuk kesenangan masa depan keluarga kita. Tak ada orang yang senang yang tak lalui fasa pengorbanan masa, tenaga dan wang ringgit.

Aisyah tak cakap bisnes yang Aisyah buat ni semua indah belaka, sebenarnya banyak juga yang perlu berkorban juga. Kalau makan gaji, kita boleh beri komitmen semua hati, bisnes ni juga perlukan semua hati baru jadi. Aisyah pernah rasa buat dua kerja dalam satu masa, tapi cara kita bahagikan masa amat penting.

Jangan mudah putus asa kalau percubaan pertama gagal. Bangkit cuba dan cuba lagi. Mendaki ke puncak pasti ada cabaran tapi keindahan bila sampai puncak hilang segala pahit getir mendaki itu.



Promosi Herba Maharani 2018

JAMU HERBA MAHARANI

💝Pendamping setia wanita dalam menyelesaikan masalah2 KEWANITAAN.
Juga memberikan kebahagiaan dalam melayari kehidupan berumah tangga.💝
Mengetatkan faraj
menyelesaikan masalah haid tidak teratur
menghilangkan sengugut,keputihan&kekuningan
melegakan sakit belakang,pinggang,lutut&urat saraf
menegang&memejalkan payu dara
merangsang hormon seks/kesuburan
IKHTIAR HAMIL
dan banyak lagi.

Untuk para ibu yg sedang berpantang:-

mengecutkan rahim/merapatkan faraj
menghilangkan urat timbul
memperbanyakkan pengeluaran
susu badan
menguatkan otot2 rahim/peranakan
menghilangkan kelesuan/muka pucat

Antara kebaikan dan kelebihan MAHARANI
💓 Melancarkan peredaran darah
💓 selaraskan kitarah haid yang tak teratur
💓 sembuhkan senggugut
💓 selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
💓 menggalakkan kesuburan secara semulajadi
💓 kurangkan keletihan
💓 tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
💓 serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
💓 bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
💓 sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
💓 kecutkan rahim dengan cepat.
💓 pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga
💓 meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
💓 "ubat s**s" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
💓 menghasilkan daya ke**ta* yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa.dasyat ni. Patutlah boleh jerat suami sendiri.
💓 untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

CARA PENGAMBILAN

🚩Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur
🚩Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :
1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye 😉


1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air

Jika tak boleh juga terutama yang lepas pantang(yelah kekadang takut anak kuning). Ibu lepas pantang lepas 2 minggu dah boleh amalkan dengan 10biji pil hitam kecik tu.

Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda.








Promosi Herba Maharani.

Beli 3 kotak dapatkan kotak ke 4 dengan harga JIMAT Rm59 sahaja.