multilevel menu

Sabtu, 11 Februari 2017

Pakai Premium Beautiful Tak Boleh Makan Banyak

Kadang-kadang kita tengok ada orang itu makan banyak, badan tak naik-naik...Kita yang makan sikit ni badan cepat naik..mahu tak geram kan...

Kalau anda masalah berat badan yang cepat naik, better try lah pejam mata dapatkan Premium Beautiful. Lagipun kalau kena gaya, anda boleh dapatkan Premium Beautiful dengan harga ansuran bulanan.

Ada yang tanya Aisyah kalau pakai Premium Beautiful ni tak boleh makan banyak ke???

Jawapannya lagilah senang nak makan banyak-banyak sayang..sebab bila pakai Premium Beautiful ni, lemak badan kita akan disusun cantik je...Maknanya tak ada lemak-lemak yang bertingkat lagi dah.

Bila makan pula, kita akan cepat kenyang..rasa nak makan itu akan jadi kerap lapar, bila suap makanan dalam mulut akan jadi cepat kenyang. Kalau anda jenia makan sepinggan penuh nasi, lepas pakai Premium Beautiful confirm anda nak habiskan separuh pinggan pun rasa payah. Sebab apa tau??? Premium Beautiful automatik kawal nafsu makan kita..Best kan..

Jom cepat-cepat hubungi Aisyah untuk dapatkan Free Fitting Premium Beautiful dalam tempoh terhad ni. Dan special price harga runtuh Premium Beautiful untuk 5orang terawal yang dapatkan korset Premium Beautiful dalam 5bulan ni.



Sampai hati tau Premium Beautiful buat pinggang dan punggul mengecut..patutlah setiap kali pakai seluar terasa macam nak tertanggal je...bila balik ambil tali ukur...terkejut pinggang hilang 5inci...Memang jimat masa dan jimat berbelanja betul bila buat pilihan untuk jaga badan dengan pakai Premium Beautiful.


Ni lah antara kelebihan kenapa best sangat bila berjongging ke, berzumba atau apa-apa  saja aktiviti yang memerlukan banyak pergerakkan, kita pakai korset Premium Beautiful.

Isnin, 26 Disember 2016

Premium Beautiful Expert In Sunway Resort Hotel


Another Grand Event to close 2016. Tickets are selling fast. Like hot goreng pisang dikala hujan lebat. Gittew...
Kalau nak, Aisyah boleh tanyakan my TLC Sisters. Kut kut la ada lagi. Dont ask me coz mine all sold out.
Tak selera nak makan pagi ni bila teringat hadiah yang champion Finale Shake N Shape dapat semalam.

- 1 tiket PERCUMA ke Italy

- Baju yang direka khas oleh Rizman Ruzaini bernilai RM6,000
- Cash RM5,000
- SHOM Product Voucher bernilai RM2,000
- Free coverage in all event organized by SHOM

Siapalah sangka niat nak berniaga dengan SHOM jer tapi terjadi artis pulakkan..seriously happy for her tapi dalam hati berdarah la sikit sebab best kot hadiah-hadiah tu! 😀😀
Not to mentioned badan yang makin slim and pakai pulak Premium Beautiful corset, terus tak percaya umur kakak tu dah 38 tahun you all!
Rasanya hari ni turun 2kg lagi kot sebab takde selera nak makan kan?

17.7 kilogram hilang uollss dalam 3 bulan 😱😱😱
Sama-sama minum Shake Me tapi u all sempat turun 10 kilogram tapi Bro Anwar dapat turun 17.7 kilogram.!!! u all jeles dengan Bro Anwar nie.!!!


Almost 10 kilogram hilang uollss 😱😱😱


Sama2 minum Shake Me tapi Bro Idzul dapat turun almost 10 kilogram.!!! Iollss jeles dengan Bro Idzul nie.!!!

Jom siapa-siapa nak kurus or turunkan berat badan kita sama-sama minum Shake Me.!!! Kita aktifkan gaya hidup sihat bermula 2017.!!!


Kami pernah menghalang kami pernah melarang.
KINI kami adalah penyokong terkuat dan pemangkin pengurusan masa untuk mengecapi bahagia bersama.

Bebas masa (timefreedom) Bebas kewangan (moneyfreedom) adalah matlamat kami.!!!


MULA DARI MUDA💖💖💖


"Kak Ziana pakai corset sejak umur 14 tahun!"

Untungnya sesiapa yang mula pakai corset sejak muda. Badan langsung tak terjejas. 
Cantik dan sentiasa nampak muda! 

Baju purple tu ada macam body kak Ziana tak???😅😅😅😅 Kak Ziana posing depan meja piano...Kak Aisyah posing depan pintu pun jadilah...yang penting kak Aisyah konfident bila sarung korset No.1 di Malaysia Premium Beautiful dah tak payah fikir nak korset yang lain dah!😉

Jom kita jadi cantek macam Kak Ziana! 


Pentas Premium Beautiful TLC yang punya!!!


Congrats Top Leaders Circle!
Congrats wakil TLC yang berjaya di Live Voting Contest!

Bukti yang kami adalah PB Expert yang bukan saja pakai, tapi menjiwai sepenuhnya pemakaian corset No. 1 ni..



Untuk FREE FITTING and FREE CONSULTATION jangan segan-segan hubungi Aisyah (014-338 9190) 😉



Ramainya pengguna Premium Beautiful Corset..!!
Dari hanya sebagai pengguna kini kami melahirkan ramai PB Expert di serata dunia.
Semua ni makin confident sarung PB bila kak Ziana Zain sendiri secara LIVE share tips macam mana beliau boleh maintain body lawa walau dah 4 series with 4 kids.

INGAT PB, INGAT TLC!
We are NO. 1 CERTIFIED Premium Beautiful Expert in Malaysia, Singapore, Brunei and Indonesia.


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Ahad, 27 November 2016

Cara Berkesan Dapatkan Berat Badan Ideal

Memang biasa bila selepas bersalin kaum wanita akan mula melalui zon KENAIKAN BERAT BADAN yang boleh dikatakan mendadak. Kadang-kadang sampai satu tahap terdetik dalam hati "boleh ke aku dapatkan berat badan ideal aku semula" betul tak?

Masa ni lah dalam fikiran terlintas nak pergi gym, nak berdiet, dan macam-macam lagi untuk turunkan berat badan. Sebenarnya kita boleh je pergi gym untuk turunkan berat badan kita tapi ACUAN bentuk badan macam baju warna orange tu memang susah...sebab awak sendiri cakap awak kerap bersenam dan pergi gym tapi shape tetap shape yang sama cuma berat badan je yang turun sikit..

Maknanya kat sini kelebihan Premium Beautiful memang terbukti berkesan untuk dapatkan bentuk badan yang cantik, untuk yang rajin berzumba, berlari, panjat gunung, berenang, berjogging dan sebagainya memang lagi awesome lah result dia buat aktiviti sihat tu sambil pakai Premium Beautiful...untuk yang tiada bersenam lagilah kena pakai.. sebab Aisyah sendiri pakai Premium Beautiful masa zaman tak ada masa nak bersenam dan masa zaman tak jaga makan.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Isnin, 17 Oktober 2016

Premium Beautiful Expert di Taman Buaya Melaka

Muka selfie bersama si abang..sejak dah semakin besar ni ke main pandai buat video sendiri tau..kalau gambar tu jangan cakaplah kalau tak penuh memory telefon memang tak sah. Macam biasa sebelum Aisyah luangkan masa dengan anak-anak, Aisyah akan selesaikan dulu urusan bisnes..Destinasi pertama Aisyah nak stokis restock barang untuk rakan kongsi serta tukar saiz Premium Beautiful yang berada di Johor Bahru.

Seronok sangat bila Aisyah bekerja ikut masa Aisyah sendiri..yang penting kita jangan lupa tanggungjawab sebagai ibu dan isteri. Nama pun bisnes online kan..so masa untuk mereka lebih banyak berbanding Aisyah kerja office hour dulu..Apapun kita kena sentiasa bersyukur dengan nikmat yang Allah bagi..dan jangan mudah rasa selesa dengan apa yang kita miliki sekarang.

Dialah orang yang paling excited sekali nak masuk ke dalam ni..tak sabar-sabar nak tengok buaya katanya;

Giliran Aisyah pula untuk pakai jam tangan (tiket masuk) ke dalam ni..Seronok juga sekali sekala spend time dengan suami dan anak-anak ni.
Muka anak beranak tengah tengok pertunjukan buaya...pertunjukkan ni hanya 45minit sahaja..so masuk-masuk je kami tak round lagi kawasan ni..sebab takut terlepas melihat pertunjukan ni.

Bukan senang kerja mereka ni...nyawa dihujung tanduk je..kalau sekali kena makan memang tak dapat diselamatkan..tapi ni lah punca rezeki mereka untuk menyara keluarga kan.

Habis je pertunjukan buaya tadi, terus si abang nampak tempat tema air ni...ke main suka dia sampai tak ingat nak balik...padahal belum habis berjalan satu taman buaya lagi.
 Muka control cool bila itik mula menghampiri ;)

 Seronok pula melayan itik-itik ni makan.
 Ke main dua beradik ni kejar itik sampai lupa diri.
 Baru nak bergambar dengan dia...dia dah lari..;)

 Sukanya si abang dapat bagi makan penyu-penyu ni.

Suami Aisyah pun join melayan kerenah anak-anaknya. Alhamdulillah dia suamiku yang penyayang dan juga bertanggungjawab. Muahh!

Aisyah pun nak cuba bagi makan penyu ni..tapi bila penyu-penyu ni berebut naik nak makan...gerun juga Aisyah bila ke main laju penyu ni tarik daun yang ada pada tangan Aisyah.

Jeles tau bila itik-itik ni ke main jinak dengan suami Aisyah..


Pandainya anak-anak ibu posing sejak dah besar ni..Ibu sayang kamu hingga ke jannah ;)

Ahad, 9 Oktober 2016

Promosi Premium Beautiful Secara Ansuran

Aisyah nak buka tawaran promosi Premium Beautiful Secara Ansuran hanya dibuka untuk beberapa jam sahaja. Bagi yang berminat nak pakai korset Premium Beautiful secara bayaran bulanan boleh hubungi nombor yang ada pada gambar di atas dengan segera.

STOK SANGAT TERHAD

Aisyah nak kongsikan testimoni hot daripada client Premium Beautiful


Latest testimoni from my own client. Ni pula bakal pengantin yang akan berkahwin beberapa bulan lagi. Sebelum pakai Premium Beautiful risau juga adik manis ni kalau-kalau tak dapat slim kan badan sebelum hari perkahwinan... Tapi lepas sarung je Premium Beautiful, terus dapat instant shape yang memang cantik! 



Baju berlipat memang nampak kemas...tapi bila lemak badan yang berlipat confirm rasa rimas 😅

Solution dia pakai Premium Beautiful je la senang...Jangan salah faham, Premium Beautiful bukan untuk sorok lemak tapi fungsi Premium Beautiful memang terbaik dalam ALIH LEMAK dan LOCK LEMAK... 




Berazam nak kurus selepas bersalin?
Alhamdulillah...memang perlu sangat pun...jangan biarkan diri kita tersenarai antara golongan OBESITI yang merupakan antara masalah kesihatan terbesar di negara ni.

Nak kurus ni anda kena la rajin...bukan setakat rajin makan ye...tapi rajinkan diri untuk befikir dalam keadaan yang POSITIF. Kalau asik negetif je, sila la pasrah bila anda sendiri makin tak selesa dengan keadaan fizikal anda.

Pilihan di tangan anda...nak kurus dengan cara yang macam mana..asalkan tak memudaratkan kesihatan. 
Tak nak makan nasi?
Nak berjogging keliling tasik?
Nak gi gym?
Nak berzumba?
Nak telan ubat kurus?
Nak pergi slimming centre?
Nak berenang setiap hari?
Nak sapu krim panas?
Nak pakai corset?
Or nak terus sedut lemak je?
Terpulang...kerana hidup adalah pilihan.


Premium Beautiful Expert
Aisyah Zazuri
    014-338 9190