multilevel menu

Sabtu, 27 Ogos 2016

Bercuti Percuma di Beijing, China

Lama tak kongsikan cerita dalam blog Aisyah ni...Terima kasih pada pengunjung dan pembaca yang sudi singgah pada blog Aisyah ni. Entry kali ni Aisyah nak kongsi percutian usahawan Top Leaders Circle di Beijing secara percuma dan 100% ditanggung oleh syarikat.


Bercuti dengan adik-beradik Top Leaders Circle ni memang tak sah kalau tak bergambar setiap tempat..Masa ni tengah tunggu masa penerbangan untuk ke Beijing.

Ke main gaya cik abang bila dapat melancong secara percuma bersama isteri. Memang hanya ni sahaja cara untuk para suami yang tidak menyokong isteri pada awal pelibatan dalam bisnes ni.

Sampai ke di Hotel Shangri La Beijing...masuk-masuk bilik je terus nampak panda setiap katil as free gift. Pasti ada je kejutan yang tak dijangka syarikat akan bagi. Bestnya!!!

Harga ShangriLa Beijing hari ni...Satu bilik almost 1,000...Kalau pergi sendiri confirm kita akan cari paling mahal pun bilik RM200.00 je kot sebab nak duduk tiga malam.


Satu negeri satu bas! Semua bas dari negeri masing-masing bertolak ke KLIA and naik flight untuk ke ROME, VENICE, MILAN and then UMRAH!

Siapa nak ikut jangan malu-malu nak whatsapp Aisyah (014-338 9190) tempat masih ada. 

Isnin, 8 Ogos 2016

Premium Beautiful Sesuai Untuk Ibu Lepas Bersalin.





Kenapa Premium Beautiful terbaik untuk ibu lepas bersalin???


*Mengeluarkan angin dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Memudarkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Meningkatkan metabolisma badan bagi membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.


Masa ni Aisyah tengah pregnant anak kedua...nak bergambar time ni memang tak suka betul..sebab gemuk dan kembang setaman..itu pun sebab cik abang yang beria-ria nak ambilkan..so layankan je..tapi betullah orang kata pengalaman masa tengah pregnant tu memang kenangan yang terindah..lagi-lagi bila lihat gambar lama macam ni.
Gambar ni memang penuh dengan kenangan, rasa terharu sebab mentor datang dari Kuala Lumpur ke Melaka untuk melawat Aisyah dalam pantang..malu nak bergambar sebab belum sepenuhnya slim dengan jayanya. Betul lah orang kata lagi dah ada anak lebih dari seorang bukan mudah untuk dapatkan berat badan yang ideal..tapi Aisyah rasa bersyukur sangat, dari keluar bilik bersalin hingga dalam pantang memang sepenuhnya mengharapkan bantuan Premium Beautiful..Antara kelebihan :-

1) Tiada tekanan

Masa Aisyah anak pertama berpantang dulu, pakai bengkung lilit-lilit...selalu yang pakaikan bengkung mesti suami atau adik lelaki Aisyah tapi itulah kan setiap kali nak ke tandas terpaksa ikat semua..bagi Aisyah sarung Premium Beautiful ni lagi mudah sebab tiada tekanan dan tidak perlukan bantuan orang lain untuk memakainya.


2) Luka dalaman cepat baik

Aisyah pun tak sangka luka jahitan Aisyah sembuh dalam masa dua minggu je..Ramai yang fikir tak sakit ke sarung Premium Beautiful dalam pantang...sebenarnya tak sakit pun, tapi dengan syarat anda kena pastikan luka itu betul-betul sembuh. Premium Beautiful Korset ni ada Far-Infra-Rays-Red (FIR) which is fungsinya adalah untuk mempercepatkan proses sembuh mana-mana bahagian dalam badan kita.

3) Sarung Premium Beautiful seperti bertanga

Kalau bersalin anak pertama masih ada masa lagi untuk bertangas tapi kalau dah lebih dari seorang memang jangan cakap bertangas, bertungku pun belum tentu sempat ke tak...sebab Aisyah sendiri berpantang anak kedua ni memang cara moden habis..Tapi jangan risau jika anda pakai full set Premium Beautiful ni badan anda akan rasa seperti bertangas dengan bantuan F.I.R yang ada Premium Beautiful.

4) Darah nifas keluar dengan lancar

Memang betul sarung Premium Beautiful ni boleh melancarkan darah nifas keluar dengan lancar..dalam masa 40hari memang anda akan rasa selesa sangat bila darah kotor keluar dari badan tanpa tersekat-sekat...Ini menandakan rahim kita bersih dari darah kotor.

5) Peranakan dan rahim kembali ke tempat asal.

Aisyah pernah masa mengurut dengan bidan..bidan cakap rahim Aisyah semakin kecut dan peranakan berada ke tempat yang asal..sebab Aisyah ni jenis rahim dan peranakan yang sensitif..cepat turun, dari zaman anak dara lagi..so alhamdulillah sejak Aisyah pakai Premium Beautiful ni Aisyah dah jarang jumpa bidan untuk naikkan peranakan.

6) Badan akan cepat kurus dan langsing

Aisyah berpantang dengan Premium Beautiful selama 60hari hilang 20kg..memang Aisyah sendiri pun tak sangka..sebab masa pregnant berat badan Aisyah 82kg, selepas 60hari berpantang berat badan jadi 52kg.



Alhamdulillah memang Aisyah nak katakan di sini, sekali pelaburan anda untuk beli satu set Premium Beautiful tidaklah merugikan sebab Aisyah sudah jadi pengguna tegar selama 3tahun dan Aisyah tidak melaburkan duit yang banyak untuk hilangkan 20kg tu. Bagi anda yang teringin dan berimpian macam Aisyah jangan malu untuk hubungi Aisyah. InsyaAllah benda yang baik sama-sama kita kongsikan untuk memberi manfaat pada semua.




Aisyah Zazuri

014-338 9190

Selasa, 26 Julai 2016

Min Kaffe Murah : Promosi 2016

Mineral Coffee Murah : Promosi 2016

Pertama kali Aisyah dengar apa Mineral Coffee yang ada campuran garam buluh...Apa rasanya?Masin ke? Macam-macam fikir tentang Mineral Coffee ni. So try lah satu kotak sebab suami Aisyah ni peminat kopi juga. Mula-mula rasa itu sedap giler!!! Memang tak rasa masin macam apa yang Aisyah fikirkan.

Bak kata orang tak kenal macam tak cinta kan..Aromanya memang menyengat ke hidung. Sekali minum pehhh nikmatnya tak terkata, memang rasa berbeza sangat-sangat dengan kopi yang pernah Aisyah minum selama ni. Rasa kopi yang lemak-lemak sedap dan sedikit masin membuatkan Aisyah rasa kalau sehari tak minum memang rasa rindu dengan penangannya yang menyentuh ke jiwa.

Antara Khasiat Mineral Coffee :
* Kaya dengan unsur anti-pemgoksidaan
* Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
* Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
* Mengurangkan tekanan


Aisyah mengamalkan minum Mineral Coffee ini semasa Aisyah tengah pregnant, kadang-kadang masa tengah pregnant HB kita tak stabil sekejap stabil sekejap tak. Alhamdulillah Aisyah amalkan Mineral Coffee ni HB Aisyah berada dalam stabil..Bukan apa kalau darah cair pun akan effect pada baby juga, itu yang jururawat bagi tahu kat Aisyah.

Nak tahu tak apa keistimewaan Garam Buluh dengan Garam Biasa?

Garam Buluh ini boleh dijadikan iktihar untuk merawat penyakit-penyakit ini :
Aisyah dah share apa khasiat Garam Buluh tadi, sekarang Aisyah nak cerita kelebihannya dalam Mineral Coffee

Jangan risau Mineral Coffee ni HALAL

Antara Testimoni Mineral Coffee :




PAKEJ A:

Pakej ini amat sesuai untuk pelajar!

10 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM340 sahaja!

(Jimat RM40 dari harga asal!)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM40 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ B:

20 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM630 sahaja!

(Jimat RM80 dari harga asal selepas ditambah bayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM80 untung runcit
  3. White Coffee Shake + Mug ekslusif (sementara stok masih ada)
  4. Kad ahli dan member handbook
  5. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  6. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  7. Product leaflets
  8. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ C:

30 kotak Mineral Coffee + FREE 1 year membership

Jumlah modal: RM870 sahaja!

(Jimat RM170 dari harga asal selepas ditambah pembayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM170 untung runcit
  3. White Coffee Shake + Mug ekslusif (sementara stok masih ada)
  4. Kad ahli dan member handbook
  5. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  6. Mentorship & guidance
  7. Product leaflets
  8. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online
Aisyah memerlukan pengedar Mineral Coffee seluruh Malaysia. Jika anda berminat, boleh hubungi Aisyah nombor di bawah dan anda boleh pilih pakej yang mana sesuai dengan modal anda.

Aisyah Zazuri

014-338 9190

Penembak Lemak : Celgynic Gold


Product for the week: Celgynic


Celgynic merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi yang tanpa sebarang bahan tambahan iaitu kuning telur dan pelbagai herba yang bernilai, pemprosesan menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. 

Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif. Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah, anti penuaan dan meningkatkan metabolisme badan.



Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic?

Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kelenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat. Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah.

Adakah Celgynic dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?

Celgynic kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan mengurai lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalaman saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis. Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan fungsi pankreas menurun, kegagalan merembes insulin yang mencukupi, mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah, dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.



Bolehkah Celgynic diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari?

Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi. Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak. Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai, dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan, dan amat bermanfaat untuk kesihatan.



Apakah cara pengambilan Celgynic?

Dua kali sehari selepas makan pagi dan malam, 4 hingga 6 biji setiap kali.



Siapakah yang perlu mengambil Celgynic?

Mereka yang mempunyai daya keimunan yang rendah, warga tua, pelupa serta mereka yang perlu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.


Siapakah yang tidak perlu mengambil Celgynic?

Kanak-kanak yang berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil Celgynic.
Adakah Celgynic memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara?

Celgynic telah memperolehi kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan China, boleh dijual secara sah di pasaran.


No KKM Celgynic
MAL 10021962TCR

Kandungan isipadu Celgynic
230mg x 120 softgels



Aisyah Zazuri
014-338 9190

Sabtu, 23 Julai 2016

PB Expert Beraya di Melaka

Rasa dah lama Aisyah nak tak berkongsi cerita di sini..Terima kasih pada yang sudi singgah ke blog Aisyah ni..Alhamdulillah kita semua masih berada dalam mood Syawal lagi kan..dan Aisyah rasa masih tak terlambat untuk Aisyah ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk pengunjung blog Aisyah dan Aisyah mohon maaf zahir dan batin jika ada coretan Aisyah menguris hati anda semua..Semoga perkongsian dalam blog Aisyah ni memberi sedikit  maafaat sedikit sebanyak kepada anda semua.