multilevel menu

Khamis, 16 November 2017

Min Cha Teh Garam Buluh Terbaru!

Tara ku Cha Cha.. Tara ku Cha Cha..  haha..

Apa khabar semua. Aisyah bukan nak menari tapi nak memperkenalkan produk baharu iaitu Min Cha.

Apa tu Min Cha?

Min Cha adalah minuman teh yang bukan sekadar teh biasa kerana rasanya yang ternyata berbeza daripada teh yang pernah aisyah minum. Bahkan anak-anak aisyah pun turut sama suka rasa Min Cha ni sampai suruh aisyah ambil lagi kat abang akak food truck Min Cha tu.

Min Cha ni dipek dalam bentuk sachet dan hanya perlu ditambah air panas sahaja. Rasanya memang cukup lemak berkrim dan wangi jadi tak hairanlah anak-anak aisyah pun suka. Sebenarnya dulu Aisyah pengemar kopi sejak SHOM keluarkan Min Kaffe, memang dah tak beli kopi kat luar sebab serasi dan memberi tenaga sepanjang hari Aisyah. Pergi ulangtahun SHOM dilancarkan pula Min Cha. 

Apa lagi try lah rasa kan, dengan anak-anak pun suka. So bagi yang bukan pengemar kopi boleh try Min Cha ni, memang sedap rasanya. Tal perlu dah campur susu semua. Memang hanya perlu bancuh dengan air panas dan terus minum. Kalau nak buat teh ais pun boleh. Kalah teh ais kat kedai u all. Tak caya rasa sendiri memang akan terus jatuh hati habis.

Mengikut keterangan produk, Min Cha ni:

✔Dirumus dengan daun teh hitam berkualiti premium
✔Mengandungi garam buluh terbaik dari Korea
✔Beraroma, bertekstur halus dan berkrim
✔Tiada perisa & pewarna tiruan
✔Tiada gula tambahan

Tempah sekarang
Aisyah Zazuri
014-3389190 (sms/whatsaap)

Khamis, 13 Julai 2017

SHOM Bagi 2% Bonus Extra


Bonus 2%
Setahun bagi dua kali.
First 2% tu bagi based on 6 months performance.
Second 2% pulak based on 6 months performance jugak!

Bila tengok balik total bonus is 12 months!
and bukan 2% setahun.
Tapi dah jadi total 4% dah uolsssss 
Uolssss kalau company kita bagi sebulan bonus pun dah happy sangat kan?
Ni kalau 12 bulan bonus korang rase macam mana? Happy tak? 
Bestnyaaaaa SHOM ni!
Bila Allah jodohkan dengan SHOM means ada sesuatu yang Allah nak bagi.
Mungkin masanya belum sekarang. Tapi InshaaAllah berniaga dengan SHOM ni bila berada di landasan yang betul, rezeki yang orang lain berjaya dapat, kita pasti dapat!
Yang penting habiskan apa yang kita dah mulakan. Sebab orang berani jer yang berani habiskan sesuatu yang beliau mulakan! 

Rabu, 5 Julai 2017

Kelebihan Premium Beautiful

RAYA OH RAYA!!!
Bulan raya nak kawal nafsu makan bukan senang..Masa ni tiba-tiba lupa diri dalam proses diet bila nak ketupat, lemang semua..itu belum masuk lagi open house sana sini kan..tak akan nak pandang je makanan tu...betul tak???
So kat sini lah kelebihan Premium Beautiful memainkan peranannya...rasa nak makan banyak cnfrm akan tersekat-sekat..Sebab tu pengguna tegar Premium Beautiful macam Aisyah ni boleh maintain shape badan walaupun dah anak dua orang.
Biasa Aisyah dengar kekawan yang pakai Premium Beautiful ni tak menjadi, itu kesan dari pakai Premium Beautiful saiz yang salah...Kalau dapatkan dari Premium Beautiful Expert Malaysia yang aktif confirm shape badan cantik melentik macam Che Ta

Khamis, 1 Jun 2017

Promosi Min Kaffe Murah 2017

Pertama kali Aisyah dengar apa Mineral Coffee yang ada campuran garam buluh...Apa rasanya?Masin ke? Macam-macam fikir tentang Mineral Coffee ni. So try lah satu kotak sebab suami Aisyah ni peminat kopi juga. Mula-mula rasa itu sedap giler!!! Memang tak rasa masin macam apa yang Aisyah fikirkan.

Bak kata orang tak kenal macam tak cinta kan..Aromanya memang menyengat ke hidung. Sekali minum pehhh nikmatnya tak terkata, memang rasa berbeza sangat-sangat dengan kopi yang pernah Aisyah minum selama ni. Rasa kopi yang lemak-lemak sedap dan sedikit masin membuatkan Aisyah rasa kalau sehari tak minum memang rasa rindu dengan penangannya yang menyentuh ke jiwa.

Antara Khasiat Mineral Coffee :
* Kaya dengan unsur anti-pemgoksidaan
* Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
* Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
* Mengurangkan tekanan


Aisyah mengamalkan minum Mineral Coffee ini semasa Aisyah tengah pregnant, kadang-kadang masa tengah pregnant HB kita tak stabil sekejap stabil sekejap tak. Alhamdulillah Aisyah amalkan Mineral Coffee ni HB Aisyah berada dalam stabil..Bukan apa kalau darah cair pun akan effect pada baby juga, itu yang jururawat bagi tahu kat Aisyah.

Nak tahu tak apa keistimewaan Garam Buluh dengan Garam Biasa?

Garam Buluh ini boleh dijadikan iktihar untuk merawat penyakit-penyakit ini :
Aisyah dah share apa khasiat Garam Buluh tadi, sekarang Aisyah nak cerita kelebihannya dalam Mineral Coffee

Jangan risau Mineral Coffee ni HALAL

Antara Testimoni Mineral Coffee :




PAKEJ A:

Pakej ini amat sesuai untuk pelajar!

11 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM369 sahaja!

(Jimat RM40 dari harga asal!)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM40 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ B:

20 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM630 sahaja!

(Jimat RM80 dari harga asal selepas ditambah bayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM80 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ C:

30 kotak Mineral Coffee + FREE 1 year membership

Jumlah modal: RM870 sahaja!

(Jimat RM170 dari harga asal selepas ditambah pembayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM170 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship & guidance
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online
Aisyah memerlukan pengedar Mineral Coffee seluruh Malaysia. Jika anda berminat, boleh hubungi Aisyah nombor di bawah dan anda boleh pilih pakej yang mana sesuai dengan modal anda.

Aisyah Zazuri

014-338 9190