multilevel menu

Rabu, 15 Ogos 2018

Promosi Ubat Gigi Marine Essence Sempena Merdeka 2018

Promosi Merdeka 2018!
Setiap bulan ada hadiah untuk yang join sebagai Ahli.
Bulan Merdeka ni, kita bagi FREE 2 kotak Ubat gigi Marine Essence berasaskan garam buluh.
Best tau ubat gigi ni. Siapa yang berus gigi selalu ada darah? Cuba ikhtiar dengan ubat gigi ni. Insya Allah dengan kesegaran yang lama confirm korang suka.






Merdekakan ekonomi anda melalui berniaga.

Modal MUDAH dan MURAH.

Hanya daftar RM47 sebagai ahli.

Dan anda dah boleh terus mula berniaga.

Free coaching.

Free online sistem.
Free group support.
Bahan disediakan.
Product viral.
Business dah 26 tahun.
Termasuk Brunei, Indonesia dan Singapore.

Daftar sekarang, terus dapat FREE 2 kotak Ubat Gigi kikis karat gigi, iaitu Ubat Gigi Marine Essence yang bergaram buluh.
Untung sangat. Mudah dan Murah untuk mula berniaga online. Income bulanan boleh capai 500 ke 5000 sebulan.


Aisyah Zazuri
014-338 9190


Isnin, 25 Jun 2018

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful



Kelebihan dan tips kenapa Aisyah pun pakai bengkung moden ni.

1) MENYOKONG SAKIT TULANG BELAKANG❤

Siapa ada masalah Sakit tulang belakang, Slip Disc, Scoliosis, masalah bongkok terutama bagi orang yang kurus, memang sangat sesuai pakai Premium Beautiful. Terutama pakai Bengkung Moden ni, sebab Bengkung ni dapat menyokong tulang belakang uols untuk dapatkan posture badan yang tegak tau.

Contoh ada client alami Scoliosis dan bernasib baik dapat kesan awal..sekarang client buat rawatan Fisioterapi sambil pakai PB dan keadaan lebih baik bila pakai PB ni daripada makan Pain Killer setiap kali sakit. Ngeri kan....

2) MEMECAHKAN BATU KARANG❤

Batu Karang ni kebanyakan dihadapi oleh orang lelaki kan? tapi wanita pun ada juga masalah Batu Karang ni. So, jalan mudah daripada buat pembedahan, better pakai Premium Beautiful. Untuk orang lelaki just pakai Bengkung Moden ni. Sebab FIR yang ada dalam bebenang PB ni akan bertindak untuk memecahkan batu karang uols atau mengesan penyakit yang ada dalam badan kita ni.

3) MENGEMPISKAN PERUT❤

Perut Buncit??? memang harus cepat-cepat pakai Waist Nipper, sebab salah satu fungsi PB ni dapat Menggerakkan molekul-molekul air dalam badan kita tau. So, kalau uols pakai Waist Nipper ni even 24 hours pun sangat-sangat selesa dan takkan mencucuk atau terasa senak.

4) MEMUDARKAN STRECHMARK❤

Bagi wanita yang lepas melahirkan sama ada Czer atau pun Normal memang digalakkan untuk memakai Premium Beautiful ni masa berpantang. Dapat memudarkan Stretchmark dekat perut, peha, pinggang. Bukan hanya pudarkan Stretchmarks tau, Premium Beautiful ni jugak dapat reshape kan badan kita ni semula tau. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

5) MEMBENTUK PINGGANG❤

Untuk yang ada masalah pinggang menggeleber atau pun tiada cutting kan, bila uols pakai ja waist Nipper ni, pinggang uols dalam 5 minit dah ada cutting tau. Ye ka? betul uols... tak percaya? Sarung Premium Beautiful ni cepat...

6) ELOK UNTUK BABY YG KENA SAKIT KUNING (Jaundis)❤

Jaundis ni biasa baby yang baru lahir akan alami kan. Eh, takkan la baby pun nak sarung Premium B...? hehehhe.. bukan lah sarung PB ni satu set dekat baby, cukup uols letakkan waist Nipper uols atas badan baby setiap malam.
Mudah-mudahan Bacaan Jaundis Baby uols akan berkurangan tau. 
Nampak tak PB ni banyak kegunaannya??

7) MENGUBATI SAKIT KAKI YANG LENGUH❤

Macam ibu yang tengah pregnant setiap malam mesti Cramps then akan jadi lenguh pastu sakit bahagian sendi,  alternative mudah.. baik pakai PB ni, caranya letakkan je Waist Nipper ni dekat bahagian yang lenguh tu masa tidur..

Macam mana??

Bestkan bila Baju dalam yang kita pakai ni banyak membantu untuk kesihatan dalaman dan luaran kita?? So kalau nak dapatkan Waist Nipper ni atau satu Set Premium Beautiful..

Contact Aisyah Jer.. Harga confirm dapat harga kasih sayang dan ada Free Gift untuk uols tau.


Aisyah Zazuri
014-338 9190



Khamis, 21 Jun 2018


Terima kasih tak terhingga atas ucapan dan doa kalian semua. Semoga Allah melimpahkan rezeki buat kalian. Alhamdulillah hari ni Allah memberi kesempatan untuk Aisyah bernafas dan meneruskan hidup dibumi yang aman dan damai. 

Kawan-kawan yang sentiasa doakan kejayaan sesama kita itu adalah anugerah yang terindah bagi Aisyah. Terima kasih korang๐Ÿ˜˜

Sempena bulan kelahiran Aisyah ni,  Aisyah ingin memberikan special price kepada u all yang dulu ada merisik khabar nak pakai Premium Beautiful tapi separuh jalan. Ada yang pernah pakai tapi dah lama tak sarung, Aisyah akan guide u all cara yang betul. Ada yang nak slim and shape tapi kurang kemampuan nak pakai Premium Beautiful, Aisyah akan guide cara yang jimat dan berkesan juga. 

Aisyah nak sangat bantu kaum hawa di sana juga sama cantik dan slim. Bukan apa,  bila kita cantik secara automatik konfiden level kita akan naik. Percayalah suami lagi bertambah sayang bila wife dia semakin cantik. 

Rasa malu nak cerita masalah u all boleh terus whatsapp Aisyah

www.wassap.my/0143389190

Jumaat, 20 April 2018

Premium Beautiful Expert Naik LRT di Stesen Kelana Jaya

Kali ni Aisyah nak kongsi pada pembaca blog Aisyah tentang aktiviti hujung minggu kami sekeluarga. Alhamdulillah pagi-pagi dah siapkan anak-anak sebab kali ni Aisyah ada appointment area Kelana Jaya. Time anak-anak dan suami tak bekerja memang mereka akan follow Aisyah bekerja. Sebab itu Aisyah katakan bisnes ni sangat enjoy dan secara tak langsung mengeratkan hubungan kita dengan anak-anak. Mana pergi mereka mesti ada depan mata, best kan. Kalau bekerja kat office nak bawa anak-anak confirm bos dah marah kan. Tapi kalau bisnes Aisyah buat ni, pergi kelas pun boleh bawa anak-anak tu, tapi yang penting tak menganggu suasana kelas.

Habis je appointment terus suami cakap "Jom ajak anak-anak naik LRT nak tak?". Apa lagi memang suka anak-anak sebab mereka dah lama nak naik LRT ni cuma tak berkesempatan. Nampak tak yang paling excited sekali orang yang pakai cermin mata hitam tu lah.



Ke main senyum lebar dapat naik LRT. Maklumlah sejak lahir tak pernah naik itu yang teringin teramat sangat tu. kikiki

 Yeahhh Dah kami sampai di stesen KL Sentral.

Muka orang sedang request nak sesuatu tu. Ragam anak-anak ni tak sama. So layankan je.

Bukan anak je berminat dengan beruang ni, bapa budak pun suka:-)

Satu shopping mall dah habis jalan cuci mata, tiba-tiba anak pula dah start lapar. So tanya diorang nak makan kat mana? Mereka jawab nak makan kat Chicken Rice Shop, memang kegemaran mereka ni nasi ayam kat situ.

Ke main besar mulut tu buka, betul-betul lapar nampaknya.

Bukan cakap si adik je lapar, si abang pun sama. Mujur makanan diorang sampai dulu dari Aisyah dan suami. Nak tahu tak, sampai order extra nasi sebab anak-anak rasa tak cukup makan nasi sepinggan.







Aisyah memang suka Mee Kari kat sini, kuahnya pekat dan banyak sangat. Betul-betul nikmatlah makan Mee Kari kat sini. Terbaik sangat!




Perut dah kenyang, hati pun senang nak balik. Ke main si adik senyum lebar tak sabar nak LRT lagi.

Kami tengah tunggu LRT sampai, best pula time ni sebab tak ramai orang pula. 

Dah puas naik LRT terasa nak panjat Bukit Jugra pakai jubah ni. Boleh ke Aisyah? hahahahaha..Boleh je lagi-lagi sarung Premium Beautiful. Berpeluh-peluh lah badan mendaki bukit ni.





Yeahhh!!! Dah sampai puncak, pemandangannya memang cantik sangat-sangat.

Konfiden je pakai jubah dengan pakai Premium Beautiful mendaki bukit kan. Membantu betul pembakaran lemak bila pakai Premium Beautiful ni, makan lah banyak pun badan tetap nampak shape. lagi-lagi nak musim raya ni mesti ramai dah rancang nak pakai baju kebaya kan. So dari sekaranglah kena grab promosi harga hari raya Premium Beautiful dari 

Premium Beautiful Expert
Aisyah Zazuri
014-338 9190



Isnin, 12 Februari 2018

Marine Essence Nourishing Shampoo & Body Wash

Hari ini aisyah nak update blog aisyah tentang masalah-masalah rambut. Setiap kita pasti ada masalah rambut kring, keguguran rambut yang amat teruk, kelemumur yang tebal di kepala sehingga setiap saat perlu menggaru kulit kepala ini..Ok aisyah beri huraikan satu-satu punca masalah yang aisyah nyatakan di tadi..

Masalah keguguran rambut, banyak terjadi dikalangan kaum wanita dan kaum lelaki..Antara faktor-faktor keguguran rambut :


1) Menggunakan bahan kimia berlebihan. Sesetengah mereka suka menwarnakan rambut dan meluruskan rambut menggunakan bahan kimia. Tanpa mereka sedari penggunaan bahan kimia yang berlebihan ni menyebabkan rambut mudah rosak hingga ke akarnya. Akibatnya, rambut gugur terjadi.

2) Berlaku perubahan hormon semasa mengandung dan melahirkan anak (untuk wanita). Kebanyakkan kaum ibu selepas melahirkan anak mengalami masalah rambut gugur. Rambut mereka gugur di sebabkan perubahan hormon yang berlaku. Selain itu, hormon yang tidak stabil di dalam badan juga boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur.

3) Faktor seterusnya adalah genetik. Jika seorang ibu atau bapa mengalami masalah rambut gugur apabila umurnya meningkat, anak perempuan dan lelakinya juga akan alami masalah yang sama berdasarkan  faktor genetik.

4) Rambut gugur juga akan berlaku jika wanita/lelaki tersebut mengalami masalah aliran darah tidak lancar. Aliran darah yang tidak lancar di dalam badan boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur.

5) Mempunyai masalah angin badan yang serius.

6) Selalu menarik rambut. Ada wanita mempunyai sikap menarik rambut sekuat hati ketika ingin mengikat rambut dan sebagainya.  Sikap sebegini boleh memberi kesan yang tidak baik pada akar rambut anda di mana ia akan jadi lemah dan senang untuk tercabut. Akibatnya, rambut anda akan gugur.

7) Gaya pemakanan yang tidak terkawal sehingga menyebabkan hormon di dalam badan juga boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur.

AISYAH ZAZURI
   014-338 9190