multilevel menu

Khamis, 13 Julai 2017

SHOM Bagi 2% Bonus Extra


Bonus 2%
Setahun bagi dua kali.
First 2% tu bagi based on 6 months performance.
Second 2% pulak based on 6 months performance jugak!

Bila tengok balik total bonus is 12 months!
and bukan 2% setahun.
Tapi dah jadi total 4% dah uolsssss 
Uolssss kalau company kita bagi sebulan bonus pun dah happy sangat kan?
Ni kalau 12 bulan bonus korang rase macam mana? Happy tak? 
Bestnyaaaaa SHOM ni!
Bila Allah jodohkan dengan SHOM means ada sesuatu yang Allah nak bagi.
Mungkin masanya belum sekarang. Tapi InshaaAllah berniaga dengan SHOM ni bila berada di landasan yang betul, rezeki yang orang lain berjaya dapat, kita pasti dapat!
Yang penting habiskan apa yang kita dah mulakan. Sebab orang berani jer yang berani habiskan sesuatu yang beliau mulakan! 

Rabu, 5 Julai 2017

Kelebihan Premium Beautiful

RAYA OH RAYA!!!
Bulan raya nak kawal nafsu makan bukan senang..Masa ni tiba-tiba lupa diri dalam proses diet bila nak ketupat, lemang semua..itu belum masuk lagi open house sana sini kan..tak akan nak pandang je makanan tu...betul tak???
So kat sini lah kelebihan Premium Beautiful memainkan peranannya...rasa nak makan banyak cnfrm akan tersekat-sekat..Sebab tu pengguna tegar Premium Beautiful macam Aisyah ni boleh maintain shape badan walaupun dah anak dua orang.
Biasa Aisyah dengar kekawan yang pakai Premium Beautiful ni tak menjadi, itu kesan dari pakai Premium Beautiful saiz yang salah...Kalau dapatkan dari Premium Beautiful Expert Malaysia yang aktif confirm shape badan cantik melentik macam Che Ta

Khamis, 1 Jun 2017

Promosi Min Kaffe Murah 2017

Pertama kali Aisyah dengar apa Mineral Coffee yang ada campuran garam buluh...Apa rasanya?Masin ke? Macam-macam fikir tentang Mineral Coffee ni. So try lah satu kotak sebab suami Aisyah ni peminat kopi juga. Mula-mula rasa itu sedap giler!!! Memang tak rasa masin macam apa yang Aisyah fikirkan.

Bak kata orang tak kenal macam tak cinta kan..Aromanya memang menyengat ke hidung. Sekali minum pehhh nikmatnya tak terkata, memang rasa berbeza sangat-sangat dengan kopi yang pernah Aisyah minum selama ni. Rasa kopi yang lemak-lemak sedap dan sedikit masin membuatkan Aisyah rasa kalau sehari tak minum memang rasa rindu dengan penangannya yang menyentuh ke jiwa.

Antara Khasiat Mineral Coffee :
* Kaya dengan unsur anti-pemgoksidaan
* Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
* Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
* Mengurangkan tekanan


Aisyah mengamalkan minum Mineral Coffee ini semasa Aisyah tengah pregnant, kadang-kadang masa tengah pregnant HB kita tak stabil sekejap stabil sekejap tak. Alhamdulillah Aisyah amalkan Mineral Coffee ni HB Aisyah berada dalam stabil..Bukan apa kalau darah cair pun akan effect pada baby juga, itu yang jururawat bagi tahu kat Aisyah.

Nak tahu tak apa keistimewaan Garam Buluh dengan Garam Biasa?

Garam Buluh ini boleh dijadikan iktihar untuk merawat penyakit-penyakit ini :
Aisyah dah share apa khasiat Garam Buluh tadi, sekarang Aisyah nak cerita kelebihannya dalam Mineral Coffee

Jangan risau Mineral Coffee ni HALAL

Antara Testimoni Mineral Coffee :




PAKEJ A:

Pakej ini amat sesuai untuk pelajar!

11 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM369 sahaja!

(Jimat RM40 dari harga asal!)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM40 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ B:

20 kotak Mineral Coffee + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal: RM630 sahaja!

(Jimat RM80 dari harga asal selepas ditambah bayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM80 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship, coaching dan bimbingan professional
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online

PAKEJ C:

30 kotak Mineral Coffee + FREE 1 year membership

Jumlah modal: RM870 sahaja!

(Jimat RM170 dari harga asal selepas ditambah pembayaran ahli sebanyak RM50)

Anda akan dapat:
  1. 3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
  2. RM170 untung runcit
  3. Kad ahli dan member handbook
  4. Peluang melancong secara PERCUMA!*
  5. Mentorship & guidance
  6. Product leaflets
  7. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online
Aisyah memerlukan pengedar Mineral Coffee seluruh Malaysia. Jika anda berminat, boleh hubungi Aisyah nombor di bawah dan anda boleh pilih pakej yang mana sesuai dengan modal anda.

Aisyah Zazuri

014-338 9190

Ahad, 14 Mei 2017

Kelebihan Premium Beautiful

PRODUK SUPERBRAND
Untuk information you all, actually premium beautiful (pb) merupakan satu2nya korset yang mendapat pengiktirafan superbrand. Bukan calang2 produk yang boleh mendapat pengiktirafan sebegini. Contoh macam roti gardenia, dalam banyak2 roti, roti ini je yang dapat pengiktirafan superbrand. Sama juga dalam banyak2 korset di Malaysia, hanya pb satu2nya korset yang mendapat pengiktirafan superbrand. Why dia dapat pengiktirafan superbrand? Jawapannya sebab korset ni sangat berkualiti dan berkesan jika dibandingkan dengan korset2 yang lain.

ADA TEKNOLOGI FAR INFRA RED RAY
Material serta benang pada korset pb ni disulami dengan far infra red (fir). Fir ni sangat baik untuk kesihatan. That’s why you all yang sakit2 migrain ke, period pain ke, period tak regular ke, ada cyst or sel kanser ke.. pb dapat rawat semua sakit2 ni. Macam tu juga kalau you all nak burn lemak2 degil pada badan you all n nak lost weight, just pakai korset pb ni n make sure material pb direct contact dengan kulit badan you all, Insyaallah semua lemak2 tu dapat cair n proses lost weight dapat dilakukan. Macam pengalaman Nurul sendiri, pakai pb ni just for 3 month je dah lost almost 9kg. Amazing sangat. Just sarung korset pb je, lemak2 kat badan boleh burn. Mudah sangat kan kalau nak kurus.
LIFETIME WARRANTY
Pb memiliki warranty untuk seumur hidup. Means kalau rosak, terkoyak, or terkeluar cangkuk ke, you all boleh hantar repair kat syarikat free sahaja. Just bagi tau ejen you all je yang pb you all rosak. Then ejen boleh uruskan proses repairing ni by hantar ke stokis sahaja. Seronok kan, ada lifetime warranty. So tak risau kan kalau rosak. Ye lah kita beli dah mahal2.. kalau cangkuk terkeluar ke rosak ke, boleh hantar repair. Free pula tu. Memang bagus kan kalau semua produk kat Malaysia macam tu. Means kalau rosak, boleh bawak repair tanpa sebarang bayaran. Satu lagi untuk pb ni, kalau nak hantar repair tak perlu resit pun. Sebab memang company akan tahu itu adalah pb. Susah untuk orang buat pb tiruan
SET KESIHATAN PLUS SET KECANTIKAN
Pb ialah set kesihatan dan kecantikan. Means bukan semata2 nak kurus je pakai pb ni. Actually function untuk kesihatan lebih banyak berbanding kecantikan untuk pb ni. Sebenarnya fungsi pb ni 70% kecantikan manakala 30% lagi kecantikan.
70% kesihatan ni adalah pb mampu hilangkan migraine, sakit tulang belakang, period tak teratur, sengugut, masalah kesuburan rahim dan semua aspek melibatkan pemulihan kesihatan setelah bersalin.
Manakala 30% meliputi kecantikan iaitu untuk kuruskan badan, serta reshape balik body.

TEKNOLOGI DARI NEGARA LUAR
Memang kalau nak difikirkan Malaysia juga negara yang berteknologi tinggi. Namun negara2 besar seperti Korea, Jepun dan US lebih maju dalam teknologi penciptaan mereka.
Pb dicipta dari negara2 yang maju seperti Korea, Taiwan dan US. Material pb sangat selesa kerana diperbuat daripada material akwatek dan akwadyne dari Taiwan, malah jahitan pb juga daripada Taiwan. Jahitannya tidak akan tertetas dan tak mungkin akan terkeluar. Ini adalah teknologi daripada Taiwan. Malah materialnya mampu menyerap peluh dan mengelak daripada badan berbau akibat memakai korset dalam tempoh yang panjang.
Pb mempunyai kelebihan dalam aspek far infra red ray (fir). Fir ini dijahit dan disulam dalam benang korset di mana teknologi ini berasal daripada Korea. Menerusi fir ini lah lemak2 di dalam badan mampu dipecahkan dan mampu menguruskan badan si pemakai korset pb.
Pb diiktiraf persatuan tulang belakang kerana mampu merawat sakit tulang belakang dan slip disc yang patah serta rosak. Teknologi ini adalah dari US di mana ia mencipta tetulang pada waist nipper yang mampu merawat tulang belakang you all.

KEISTIMEWAAN LONG BRA (HADAPAN)

A- Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.


B- Lace 'Cup' mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Untuk ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik kebawah untuk mengeluarkan isi payudara. Tindakbalas ini mengelak dari payudara jatuh. FIR juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis/berhenti ia akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih tidak juga berkurang.

C- 2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan . Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.


D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara. FIR paling banyak disini untuk pembakaran lemak yang maximum keatas perut yang buncit disini.

KEISTIMEWAAN LONG BRA (BELAKANG)

A- Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini). Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya. Tidak berbekas seperti anda memakai Bra biasa. Keselesaan sepanjang hari. Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.


B- Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai scara peraturan disini.


C- Rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Bila anda berubah ke cangkuk terakhir-TAHNIAH memang banyak perubahan sudah berlaku keatas anda!


D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak disini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada 'cutting' disini- 5minit 'instant result'.

KEISTIMEWAAN BENGKUNG (HADAPAN)



A- Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!


B- Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.


C-Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang 'boroi'. Alamailah sendiri keberkesanannya.


KEISTIMEWAAN BENGKUNG (BELAKANG)




A-Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang.automatik menjadi ramping Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Badan yang gemuk dan 'flabby' akan . Sesiapa yang tiada pinggang ALAMILAH SENDIRI! Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.


KEISTIMEWAAN GIRDLE (BELAKANG)



A-'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).


B-Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


C-Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna. 



MATERIAL OF PREMIUM BEAUTIFUL

Pakaian Dalam Pembentukan Badan PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.  

Set PREMIUM BEAUTIFUL ini mengfokuskan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan atau pembentukan badan.

Set PREMIUM BEAUTIFUL bukan pakaian dalam yang biasa. Ia memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan atau senaman. Diperbuat daripada fabrik AKWATEK dan AKWADYNE yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya.
 
 

CARA PEMAKAIAN YANG BETUL
 
Long Bra
  • 1-Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • 2-Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • 3-Bongkukkan badan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cawan bra.
  • 4-Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
  •  5-Betulkan kedudukan bra di tahap keselesaan anda.
 Waist Nipper (Bengkung)
  • 1-Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • 2-Betulkan kedudukannya
  • 3-Pegang tali
  • 4-Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan. Percayalah....saya dah rasa, anda bila lagi.

  Long Girdle
  • 1-Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    2-Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    3-Masukkan tangan di bahagian punggung, paha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    4-Perbetulkan kedudukannya agar selesa.


    Tips :
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan GIRDLE betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudkan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.


CARA BASUHAN YANG BETUL


  • Cecair pekat (guna hanya 1 penutup-boleh jimat sehingga~3-4bulan)
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)
Cara-Cara Yang Betul
  • Larutkan 1 penutup 'liquid wash' dalam air suam.
  • Seelokknya gunakan baldi atau besen ( untuk merendam set PB anda)
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok2 manja PB anda
  • Jirus dgn air bersih.
  • Toskan PB anda
  •  Lap dgn tuala bg pengeringan yang cepat
  • Gantung Dgn Hanger
  • Kipaskan.
PANTANG LARANG


☺Dilarang menggunakan
syampu atau losyen beralkali tinggi

☺Dilarang menjemur pakaian dibawah 
sinaran cahaya matahari

☺Dilarang menggunakan seterika

☺Dilarang menggunakan mesin basuh

 
☺Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air
Aisyah Zazuri
014-338 9190